Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pytanie |
Czy opłaca się założyć teraz firmę budowlaną. specjalizująca się w budowie domów jednorodzinnych i wykończeniach? Lub Firmy remontowej? jakie jest teraz zapotrzebowanie na tą pracę? ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pytanie |
na dobrą firme z dobrymi fachowcami zawsze jest pobyt - problem w tym ,że takich nie ma. Santreo
|
|
są tylko trzeba dobrze szukać.. Mam Ojca budowlańca ciągle ma coś do roboty ludzie dzwonią. Ma już jak by swoja renomę... mam znajomego też bardzo dobry budowlaniec specjalizuje się w podwieszaniu sufitów i rzeźbieniu w gipsie ( rzeźby na suficie).. no i sam potrafię też sporo nauka od ojca.. I właśnie chciał bym założyć firmę dla siebie zatrudnić ojca, znajomego no i sam bym pracował. Myślę że by mógł być dobry pieniądz z tego.. ...
|
|
to do dziela.Zycze powodzenia.
|
|
Może jest tu ktoś kto właśnie nie dawno zaczął ? I by coś podpowiedział? ...
|
|
Jeśli jesteś fachowiec to powinieneś wiedzieć co i jak poco ktoś ma jeszcze ci podpowiadać a jeśli chcesz założyć własny interes to im mniej konkurencji tym lepiej nie prawda ? Ja to widzę tak zakładacie firmę ojciec zbiera klientów a wy robicie i też szukacie zamówień w czym problem ?
|
|
Unicode, piszesz, że też jesteś zorientowany w temacie, mam pytanie : na czym polega rzeżbienie w gipsie na suficie ? czy przypadkiem nie chodzi tu o GOTOWĄ sztukaterię gipsową ?
|
|
Nie nie o gotową wszystko jest robione narzędziami samemu skrobane ;) Możliwe jest wyrzeźbienie gwiazd i wszystkiego prawie ...
|
|
Wiem o sztukaterii gipsowej zbrojonej włóknem szklanym, odlewanej w gotowych formach , ale żeby rzeżbić od podstaw i to w dodatku na suficie ?
|
|
Praca specyficznie artystyczna.
|
|
Ogolnie praca w rodzinie to zly pomysl. Wiem cos na ten temat. ...
|
|
Ale na początek może być.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |