niedziela, 16 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie

Czy opłaca się założyć teraz firmę budowlaną. specjalizująca się w budowie domów jednorodzinnych i wykończeniach? Lub Firmy remontowej? jakie jest teraz zapotrzebowanie na tą pracę?

...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie

na dobrą firme z dobrymi fachowcami zawsze jest pobyt - problem w tym ,że takich nie ma.

Santreo

są tylko trzeba dobrze szukać.. Mam Ojca budowlańca ciągle ma coś do roboty ludzie dzwonią. Ma już jak by swoja renomę... mam znajomego też bardzo dobry budowlaniec specjalizuje się w podwieszaniu sufitów i rzeźbieniu w gipsie ( rzeźby na suficie).. no i sam potrafię też sporo nauka od ojca.. I właśnie chciał bym założyć firmę dla siebie zatrudnić ojca, znajomego no i sam bym pracował. Myślę że by mógł być dobry pieniądz z tego..

...

to do dziela.Zycze powodzenia.

Może jest tu ktoś kto właśnie nie dawno zaczął ? I by coś podpowiedział?

...

Jeśli jesteś fachowiec to powinieneś wiedzieć co i jak poco ktoś ma jeszcze ci podpowiadać a jeśli chcesz założyć własny interes to im mniej konkurencji tym lepiej nie prawda ? Ja to widzę tak zakładacie firmę ojciec zbiera klientów a wy robicie i też szukacie zamówień w czym problem ?

Unicode, piszesz, że też jesteś zorientowany w temacie, mam pytanie : na czym polega rzeżbienie w gipsie na suficie ?

czy przypadkiem nie chodzi tu o GOTOWĄ sztukaterię gipsową ?

Nie nie o gotową wszystko jest robione narzędziami samemu skrobane ;) Możliwe jest wyrzeźbienie gwiazd i wszystkiego prawie

...

Wiem o sztukaterii gipsowej zbrojonej włóknem szklanym, odlewanej w gotowych formach , ale żeby rzeżbić od podstaw i to w dodatku na suficie ?

Praca specyficznie artystyczna.

Ogolnie praca w rodzinie to zly pomysl. Wiem cos na ten temat.

...

Ale na początek może być.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org