poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowa siłownia przy Prymie...

Czy ktoś wie co tam jest i jak tam jest?;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowa siłownia przy Prymie...

jest to siłownia przy szkole tańca Max Dance, z tego co wiem, jest to siłownia tylko dla kobiet, dużo nowego sprzętu

To fajnie,a poświęcają czas i mówią co masz robić czy każdy sobie? Ile kosztuje karnet?

nie orientuje się czy mają tam trenera ( chodzę tam na zajęcia taneczne ) ale przesyłam link do strony do poczytania
http://www.maxdance.lomza.pl/fitness-i-silownia/

Dziękuję,ciekawa oferta,lecę zaraz po karnecik open:)

prawda silownia tylko dla kobiet jest jak narazie a sprzetu jest bardzo bardzo duzo takze mozna pocwiczyc;) Wlasciciel trenuje z ttego co mi mowil. Generalnie bardzo sympatyczny facet. Uwazam ze warto;)

Janusz

a dla mnie powiem szczerze że głupotą jest wydawać pieniądze na jakieś karnety, a biegać na bieżni najlepiej na tartanie, hantelki kilogramowe do rączek ,miesiąc czasu i podziekujesz Mi za ten post

arabski patrząc na twoje foto to mam wątpliwości co do twojego tytułu technika dietetyki

to jest masa mięśniowa kolego

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org