Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LKS Lomza ile placa |
ile mozna zarobic na miesac jako zawodnik LKS mam na mysli pilke nozna.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LKS Lomza ile placa |
Nie wiem czym jest LKS Lomza...
|
|
krocie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zapraszam na treningi. Przyjdź, pokaż się, błyśniesz - zarząd pogada o pieniądzach. Nie błyśniesz... Cóż... Nie będzie o czym rozmawiać. ----------------------------------------------------------- Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom, co lud tumanią i z niego drwią
|
|
No wypoleruj trampki to bedziesz blyszczal ;P
|
|
W LKS to nie bardzo płacą. Lepiej spróbuj na zachodzie, może w Manchesterze, albo w Madrycie jak lubisz cieplejsze klimaty. A jak zima niestraszna to teraz dobrze się zarabia w tej branży w Groznym, popytaj Czeczeńców z rynku to ci dadzą namiary... http://www.rmfon.pl/play,38 "Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."
|
|
wpm 5 zł/godz brutto dostaniesz , jak nie będziesz się opier...ł przy koszeniu trawy , tylko czy się do tego nadajesz ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |