Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Auta Word |
Czy ktos z was orientuje sie czy moze Word Lomza planuje zmienic pojazdy egzaminacyjne? Jesli tak to kiedy i jaka marka samochodow? Dziekuje za odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Auta Word |
w Łomży jeździ więcej "elek" niż innych samochodów. Przy wjazdach do miasta powinny stać znaki - UWAGA ELKI! to jest chore, że prawie każde "krzyżówki" blokuje nauka jazdy nie bronię ludziom się uczyć i cieszę się że firma z Łomży się rozwija ale wszystko ma swoje granice
|
|
dladobralomzy - chyba po za tematem Twoja wypowiedź nie sądzisz? A Elki nie są takie stare więc pewnie nie szybko.. One tak długo u nas nie jeżdża.
|
|
Doszły mnie słuchy, że KIA jest zainteresowana podpisaniem umowy z Wordem. A czy to prawda, nie mam pojęcia.
|
|
Po co zmieniać ? toć to nowe samochody a to że ludzie nie potrafią jeździć i psują to już inna sprawa ,chyba że za dużo napierdziane w fotele i panom egzaminatorom chce się nowej wygody !?
|
|
no to w temacie - jest okazja żeby ktoś w Wordzie dostał w łapę trochę gotówki - mają bardzo mało to się przyda
|
|
a marka samochodu nie ma znaczenia
|
|
Owszem,zgadzam sie z Wami, tylko zastanawia mnie fakt ze wiele Word w Polsce zmienilo auta-np Bialystok-mial dobre nissany a mimo to zmienil na toyoty pytanie wlasnie czy Word lomza nie zmieni i gdzie sprawdzic owe plany
|
|
A co Cie to tak interesuje? Chcesz OSK otworzyć swój czy nie chcesz zdawać na Grande Punto? :)
|
|
no wlasnie sie zastanawiam nad otwarciem wlasnej OSK w dobie takiego bezrobocia to nadal jeden z wielu dobrych interesow
|
|
Każdy interes jest dobry jak sie go nie prowadzi i patrzy z boku ... tyle w tym temacie :)
|
|
Ja zdawałem na czerwonym Punto II i powiem wam że masakra. Lusterka musiałem palcem zza szyby regulować bo uchwyty pourywane były. MASAKRA....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |