Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyrwanie zęba |
Witam gdzie w Łomży najlepiej - bezboleśnie wyrwę zęba tak aby Broń Boże nie bolało i nie było komplikacji
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyrwanie zęba |
abc2009 napisał(a): > Witam > gdzie w Łomży najlepiej - bezboleśnie wyrwę zęba > tak aby Broń Boże nie bolało i nie było komplikacji hahaha człowieku to zrób sobie to pod narkozą. Co za cienias ...
|
|
p.Głuszkowski ( ten starszy ) Profesjonalnie, bezboleśnie, szybko
|
|
tylko szpital gabinet chirurgii stomatologicznej za darmo bez skierowania i bez bolu zgrzyt hehe
|
|
na milano podobno :)
|
|
Poczekaj do soboty i jedz wieczorem na Milano, zaczepiaj wszystkich po kolei wtedy znajdziesz kogoś kto zrobi Ci to szybko, bezboleśnie i oczywiście bez komplikacji.
|
|
Kolego/Koleżanko Stomatologia jest obecnie na takim poziomie rozwoju, że praktycznie wszędzie zrobisz to bezboleśnie :)
|
|
potwierdzam Głuszkowski. jest chirurgiem, ma swój gabinet na polowej i przyjmuje tam na nfz i prywatnie.za wyrwanie dwóch zębów zapłaciłam u niego 140zł prywatnie docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Ja u p. Głuszkowskiego płaciłam 100 zł za wyrwanie zęba. Nikt nie chciał podjąć się wyrwania i niby jedyną opcją było rozcinanie dziąsła. Pan Głuszkowski wyrwał go bezboleśnie (w znieczuleniu oczywiście) i błyskawicznie :) Polecam jak już dwie osoby przede mną :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |