niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kto byl zleceniodawcą zamachu na papieża

Otóż ostatnio udało mi się dotrzeć do informacji, które - jak sądzę - mają wielkie znaczenie dla wszystkich Polakó. Otóż dowiedziałem się, kto stał za zamachem na Jana Pawła II. Otóż był to nie kto inny, tylko sam abp Dziwisz! To on własnym autem dowiózł Ahmeda na plac, gdzie ten złoczyńca wmieszał się w tłum i strzelił. Dziwisz był przekonany, że po śmierci Karola Wojtyły sam zostanie papieżem (nie wiem co prawda, od kiedy to abpi mogą zostawać papieżami, ale to chyba nie jest istotne). Cała hierarchia KK o tym wie i dlatego się od niego odwróciła - polscy biskupi nie jeżdżą do Dziwisza w odwiedziny! I są na to wszystko gdzieś zapisane dowody, tylko nie wiadomo gdzie, bo zostało to dokładnie ukryte... Osobiście domyślam się, że w pampersie jednego z dziadków, którzy leżą na oddziale kardiologicznym w sali obok mojej babci, a który ujawnił był publicznie tę Wielką Tajemnicę!

Ponadto dziadek ten jest twórcą dość ciekawej i kontrowersyjnej teorii, jakoby istniały dwa rodzaje Żydów - "czarni źli Żydzi z Afryki" i "biali źli Żydzi z Izraela". Ci drudzy trzęsą całym światem!

-----------------------------------------------------------
Hańba więc klechom, wszystkim oszczercom,
co lud tumanią i z niego drwią

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kto byl zleceniodawcą zamachu na papieża

Idź to niemożliwe !

powiem jedno WIELKIE BZDURY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zostawcie papież w spokoju niech spoczywa z Bogiem

Ty chyba nie wiesz co piszesz.Żeby takie glupoty wypisywac to trzeba byc idi***.

Ja podchodzę do tego sceptycznie. Wiadomo, że nigdy nie dowiemy się prawdy, możemy jedynie spekulować.

Tak czy owak, mocodawców zamachu należy szukać w Watykanie. Wiele źródeł tak twierdzi.

Hm... Jak widzę, albo większość z Was nie doczytała do końca, albo czytelnicy odznaczają się ptysiowym ilorazem inteligencji, skoro nie zrozumieli, co piszę...

właśnie też tak czytam i zastanawiam się, czy tak ciężko zauważyć intencje autora tego postu. Dotychczasowym odpowiadaczom polecam skoncentrować się na końcowym wątku "dziadka".

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

hehehe, nie ma jak fanatyczne zacmienie ciemniakow ktorzy nie bardzo mysla w trakich momentach i zartach jak ten, CIEMNOGROD

pozdrawiam

Dzięki za wsparcie. :-)

(Wszyscy jadą na ptysia, a baranów tu mnóstwo...)

Co zawsze Ptysiu !

Witam !

Co do Twoich slow (Wszyscy jadą na ptysia, a baranów tu mnóstwo...) to w zupelnosci sie zgadzam. Ptys jest malym chlopcem ktory dorwal sie do kompa i chce pokazac jaki to on jest madry i wspanialy, a na forum sa ludzie ktorym bardziej przyda sie uswiadomienie, ze sa idiotami i ze czasami warto sie zastanowic nad tym co sie pisze.

Jeszcze jedno - Czy na tym forum jest jakis admin?! Przeciez niektore wypowiedzi uczestnikow roznych dyskusji sa niedopuszczalne - to moje zdanie ktore sobie wyrobilem czytajac te forum od jakiegos czasu.

!! Wyraz tej twarzy mowi wszystko, wyscig burakow o stanowisko !!

Lomzyniak69 Admina to tu chyba niema :( A każdy post w którym jest niecenzurowane słowo powinien być usuwany !

Pies dziadka trącał, mocodawcy tego jak widać jajcarskiego zamachu są w Watykanie.

haha o q rwa ja pie rdole jakie glupoty:P a podobno walese pod brame stoczni podwiozla bezpieka autem:P haha niech zyje nam koles lolo czy jaka mu tam ksywke nadali:P

bigi2004

Sumcio,
Dziwisz się??
Znane są przypadki, że ludziki dzwonią po programie 997 dostarczając "cennych" informacji... Tymczasem podczas weryfikacji tychże informacji okazuje się, iż domniemani "sprawcy" to nie kto inny jak... aktorzy biorący udział w odgrywaniu scenek napadów...
A Ty się dziwisz, że oni myślą, że Dziwisz..!
Eeee tam...
;)

Jantar

buahahahahah dawno się tak nie usmiałem

Boże zachowaj mnie od głupców!Amen

--> bigi2004

buahahahahaa, nie samochodem tylko motorówką

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org