poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
poród w Wysokim Mazowiecku

Witam czy któraś z Was rodziła w Wysokim? interesują mnie opinie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: poród w Wysokim Mazowiecku

kobieto a kto teraz dzieci rodzi chcesz stracić urodę.

Tylko nie tam!!!!!!!!! Ja miałam tam rodzić,szpital stary OKROPNY!!!!!! pewnie chodzisz do Zareby albo Nizika ? Bo oni tam pracują,ale co z tego i tak ci niepomogą,(przynajmiej u mnie tak było)daleko od rodziny.Radze liczyc tylko na siebie i szczerze odradzam. Ja urodziłam w Łomży i tu też polecam a jak sie obawiasz to wybierz B-stok ,ale tylko nie tam.

skoro nie byłaś i nie rodziłaś to na jakiej podstawie wyrobiłaś sobie zdanie. owszem szpital może i nie jest najładniejszy i najnowszy ale nie o to chyba chodzi. ja akurat tam rodziłam i mogę polecić. pielęgniarki i położne miłe, sympatyczne i pomocne. miałam cc więc mój lekarz je wykonywał i było bez żadnego problemu. pozostali lekarze też mili i wykazujący zainteresowanie pacjentkami. a czy daleko od rodziny to bym nie powiedziała, moja rodzina akurat nie miała z tym problemu żeby do mnie dotrzeć. w szpitalu spędziłam 3 dni, bez stresu i nerwów. obecnie jestem w drugiej ciąży i też zamierzam tam rodzić.

Ja sie urodzilem w Wysokim i powiem szczerze, ze z tego co pamietam to nic nie pamietam ;p

Nie polecam Wysokiego Mazowieckiego.Bratanica rodziła tam ponad 20 godz.Dopiero po awanturze podano jej leki i przyspieszono poród."Do której pan przyjmuje panie doktorze?Do lewej dziś,do lewej(kieszeni)"

najlepiej w metro, połóż się na podłodze wyciągnij nogi i bachor sam wyleci.

To nie o szpital tu chodzi tylko o obsługę . Byłem z żoną przy 4 porodach w Łomży i wiem że pacjentki są lepiej traktowane gdy ; jest mąż przy porodzie
w zależności kto powadził ciąże i najważniejsze kasa A gdzie rodzisz to już się nie liczy

ja rodzilam w lomzy,bylam bez meza i opieke tez mialam super,wiec maz nie ma tu nic do rzeczy a jedynie podejscie i nastawienie poloznych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org