Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
poród w Wysokim Mazowiecku |
Witam czy któraś z Was rodziła w Wysokim? interesują mnie opinie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: poród w Wysokim Mazowiecku |
kobieto a kto teraz dzieci rodzi chcesz stracić urodę.
|
|
Tylko nie tam!!!!!!!!! Ja miałam tam rodzić,szpital stary OKROPNY!!!!!! pewnie chodzisz do Zareby albo Nizika ? Bo oni tam pracują,ale co z tego i tak ci niepomogą,(przynajmiej u mnie tak było)daleko od rodziny.Radze liczyc tylko na siebie i szczerze odradzam. Ja urodziłam w Łomży i tu też polecam a jak sie obawiasz to wybierz B-stok ,ale tylko nie tam.
|
|
skoro nie byłaś i nie rodziłaś to na jakiej podstawie wyrobiłaś sobie zdanie. owszem szpital może i nie jest najładniejszy i najnowszy ale nie o to chyba chodzi. ja akurat tam rodziłam i mogę polecić. pielęgniarki i położne miłe, sympatyczne i pomocne. miałam cc więc mój lekarz je wykonywał i było bez żadnego problemu. pozostali lekarze też mili i wykazujący zainteresowanie pacjentkami. a czy daleko od rodziny to bym nie powiedziała, moja rodzina akurat nie miała z tym problemu żeby do mnie dotrzeć. w szpitalu spędziłam 3 dni, bez stresu i nerwów. obecnie jestem w drugiej ciąży i też zamierzam tam rodzić.
|
|
Ja sie urodzilem w Wysokim i powiem szczerze, ze z tego co pamietam to nic nie pamietam ;p
|
|
Nie polecam Wysokiego Mazowieckiego.Bratanica rodziła tam ponad 20 godz.Dopiero po awanturze podano jej leki i przyspieszono poród."Do której pan przyjmuje panie doktorze?Do lewej dziś,do lewej(kieszeni)"
|
|
najlepiej w metro, połóż się na podłodze wyciągnij nogi i bachor sam wyleci.
|
|
To nie o szpital tu chodzi tylko o obsługę . Byłem z żoną przy 4 porodach w Łomży i wiem że pacjentki są lepiej traktowane gdy ; jest mąż przy porodzie w zależności kto powadził ciąże i najważniejsze kasa A gdzie rodzisz to już się nie liczy
|
|
ja rodzilam w lomzy,bylam bez meza i opieke tez mialam super,wiec maz nie ma tu nic do rzeczy a jedynie podejscie i nastawienie poloznych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |