Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lumpexy w Łomży |
Zauważyłam, ze w naszym mieście co krok to lumpex. Zobaczymy jak będa one prosperować po otwarciu dwóch nowych galerii handlowych. W nowo otwartym NEW FASHION na ul. Krótkiej, nie było gdzie palca wetknąć. Klienci cisnęli się jak w czasach komuny za papierem toaletowym. Pamiętam, że kiedyś było wstyd wejść do taniej odzieży, a dzisiaj lumpexy przeżywają hosse. Szok :/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lumpexy w Łomży |
Kogo bedzie stac na zakupy w nowych galeriach. Przeciez nie ma pracy i za male zarobki. Zdecydujcie sie. ...
|
|
zrobić jeszcze tanie jatki !
|
|
Jeśli chodzi o dobrą szamę, to moim zdaniem warto zapłacić 20zł więcej, by skosztować czegoś na prawdę dobrego, a nie sama pizza, kebab czy "chińczyk".
|
|
ja.wiem.jedno.otwieram.bar.z.polskim.jedzeniem.schabowe.i.td...obiad.za.10zl.zupka.i.drugie.danie.
|
|
W lumpexach nie chodzi tylko o to, że jest tanio. W sieciówkach i innych ,,normalnych" sklepach wszystko jest takie same. Niekoniecznie ładne, w dodatku. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
mixer rexim a kompocik?:) psycho-jude - zgadza się niekoniecznie ładne, ale za to łądnie wyeksponowane na kościastych manekinach:)
|
|
lubię przejść się po lumpach bo w sklepach często nic ciekawego nie ma a jak jest to juz wszyscy dookola to kupili. ![]()
|
|
ale czy Łomżyniacy nie mają innych pomysłów na interes? Ja jestem za tym, aby powstało więcej miejsc, w których będzie można sobie posiedzieć w miłym towarzystwie, wypić dobrą kawe bądź inny trunek alkoholowy, zjeść coś smacznego przy dobrej muzyce. A tymczasem Łomżyniacy kupują w lumpexach i lansuą się w 3-4 dyskotekach w Łomży, a szkoda, bo Łomża powinna się rozwijać w innym kierunku.
|
|
roxy, widzę, że młoda pizdka z Ciebie, słowo łomżyniacy dla nas brzmi wiekowo od 0 do 100, więc nie uogólniaj, bo nie widzę dziecka czy starszej osoby "lansującej" się na dyskotece ....
|
|
tereska.lumpeciaro.
|
|
Byłam wczoraj w NEW FASHION.Tłok straszliwy i właściwie poza nim nic godnego uwagi.Oczywiście to subiektywne odczucie.
|
|
tereska25 , to z Ciebie już taka stara szpara ?
|
|
stara ale jara :) łomżynianka jestem ale na dyskoteki nie śmigam, ot i cała prawda o mnie hehe
|
|
hehe i wszystko jasne !
|
|
tereska25 - piszesz, że " nie widzę dziecka czy starszej osoby "lansującej" się na dyskotece..." a później z kolei "...na dyskoteki nie śmigam".
|
|
roxy, czytaj głową a nie dup ką, przecież wiadomo o co biega
|
|
ach, może też i czepniesz się wyrazu "biega", więc poprawię - wiadomo o co mi chodziło
|
|
tereska25 - skoro nie smigasz na dyskoteki, to nie wypowiadaj się, czy tam ktoś lansuje się czy też nie- to był sens mojej wcześniejszej wypowiedzi. To tak na marginesie. Powróćmy lepiej do tematu forum.
|
|
a Ty roxy weź się za naukę, ferie niedługo się kończą, na zaś się nauczysz to i na wakacje bez poprawek zostaniesz
|
|
odświeżam temat
|
|
zeby gdzies wyjsc to jeszcze trzeba miec w czym,nie kazdego stac na zakupy w galeriach,wiec dlatego bog stworzyl lumpeksy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |