piątek, 21 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Lumpexy w Łomży

Zauważyłam, ze w naszym mieście co krok to lumpex. Zobaczymy jak będa one prosperować po otwarciu dwóch nowych galerii handlowych. W nowo otwartym NEW FASHION na ul. Krótkiej, nie było gdzie palca wetknąć. Klienci cisnęli się jak w czasach komuny za papierem toaletowym. Pamiętam, że kiedyś było wstyd wejść do taniej odzieży, a dzisiaj lumpexy przeżywają hosse. Szok :/

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Lumpexy w Łomży

Kogo bedzie stac na zakupy w nowych galeriach. Przeciez nie ma pracy i za male zarobki. Zdecydujcie sie.

...

zrobić jeszcze tanie jatki !

Jeśli chodzi o dobrą szamę, to moim zdaniem warto zapłacić 20zł więcej, by skosztować czegoś na prawdę dobrego, a nie sama pizza, kebab czy "chińczyk".

ja.wiem.jedno.otwieram.bar.z.polskim.jedzeniem.schabowe.i.td...obiad.za.10zl.zupka.i.drugie.danie.

W lumpexach nie chodzi tylko o to, że jest tanio. W sieciówkach i innych ,,normalnych" sklepach wszystko jest takie same. Niekoniecznie ładne, w dodatku.

,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"

mixer rexim a kompocik?:)

psycho-jude - zgadza się niekoniecznie ładne, ale za to łądnie wyeksponowane na kościastych manekinach:)

lubię przejść się po lumpach bo w sklepach często nic ciekawego nie ma a jak jest to juz wszyscy dookola to kupili.

ale czy Łomżyniacy nie mają innych pomysłów na interes? Ja jestem za tym, aby powstało więcej miejsc, w których będzie można sobie posiedzieć w miłym towarzystwie, wypić dobrą kawe bądź inny trunek alkoholowy, zjeść coś smacznego przy dobrej muzyce. A tymczasem Łomżyniacy kupują w lumpexach i lansuą się w 3-4 dyskotekach w Łomży, a szkoda, bo Łomża powinna się rozwijać w innym kierunku.

roxy, widzę, że młoda pizdka z Ciebie, słowo łomżyniacy dla nas brzmi wiekowo od 0 do 100, więc nie uogólniaj, bo nie widzę dziecka czy starszej osoby "lansującej" się na dyskotece ....

tereska.lumpeciaro.

Byłam wczoraj w NEW FASHION.Tłok straszliwy i właściwie poza nim nic godnego uwagi.Oczywiście to subiektywne odczucie.

tereska25 , to z Ciebie już taka stara szpara ?

stara ale jara :) łomżynianka jestem ale na dyskoteki nie śmigam, ot i cała prawda o mnie hehe

hehe i wszystko jasne !

tereska25 - piszesz, że " nie widzę dziecka czy starszej osoby "lansującej" się na dyskotece..." a później z kolei "...na dyskoteki nie śmigam".

roxy, czytaj głową a nie dup ką, przecież wiadomo o co biega

ach, może też i czepniesz się wyrazu "biega", więc poprawię - wiadomo o co mi chodziło

tereska25 - skoro nie smigasz na dyskoteki, to nie wypowiadaj się, czy tam ktoś lansuje się czy też nie- to był sens mojej wcześniejszej wypowiedzi. To tak na marginesie. Powróćmy lepiej do tematu forum.

a Ty roxy weź się za naukę, ferie niedługo się kończą, na zaś się nauczysz to i na wakacje bez poprawek zostaniesz

odświeżam temat

zeby gdzies wyjsc to jeszcze trzeba miec w czym,nie kazdego stac na zakupy w galeriach,wiec dlatego bog stworzyl lumpeksy

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org