Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
moherowe berety :) |
http://www.moheroweberety.net//go/images/moher.swf hehe,niezłe ...no i rabacik :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: moherowe berety :) |
dobre dobre
|
|
Ten rabat w house to napowaznie czy jaja jakieś?????????? _______________________________________- ... & vice versa!
|
|
ja tam słyszałem,że na poważnie,ale póki co to nie chodziłem się dowiadywać :)
|
|
polecam http://www.ojciec-dyrektor.de/ ;)
|
|
Ja mam Mp3 znalazłem linka na polityce do MP3
|
|
:-C
|
|
Mój kolega napisał ostatnio nowy hymn. Obiecał, że nagra mp3. Kto zna, śpiewa na mel. "Białej mewy". Poprzez Polskę wionie jad w eterze Naród czeka na znajomy głos Ojciec w dłoń swą znów mikrofon bierze Odsuń z uszu moherowy wlos ref.: Moherowy beret sobie włóż Jak przygłuchyś, stoj przy radiu tuż Pokaż wszystkim jak z Radyjem zyć Wyślij stówę, wnuk nie musi tyć Do Torunia garną sie berety Plynie morze moherowych glów Więc przygarnij Ojcze te kobiety Dadzą Ci na Beret parę stów Ojcze PeDe Tys nie żądny sławy Weź dziś znowu swój mikrofon w dłoń Niech wytryśnie na nas strumień prawdy Nie na darmo wszak Cię Ojcem zwą
|
|
Załóż babciu beret Moherowy jest twój Jak w każda niedzielę Znowu dziś ruszysz w bój Już tą drogą kroczą Koleżanki i mąż Liga Rodzin różańcowy Zaciska krąg To jest szlak bojowy Więc maszeruj i giń By panował Rydzyk Ale ty razem z nim Żeby był porządek Zadbaj już o to sam Aby wszyscy oglądali Telewizje TRWAM Rydzyk- lubię tańczyć z nim Jurek - Marek lubi swing Giertych- z nim zatańczę za rok Lepper - ciągle myli krok Moherowe berety- panują nad światem Moherowe berety- zaczynają krucjatę Moherowe berety- zwycięstwo i władza W moherowym berecie , będzie lepiej na świecie Na berecim szlaku Znowu leje się krew Babcie ciągle czują Rewolucji zew Piją herbatkę I zwalczają zło Premier szybko zwęszył Moherowy trop Moher to siła Moher to władza Moherowych kapeluszy Nigdy się nie zdradza Moher daje młodość Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat
|
|
Ejjj ludzie ludziska ten rabacik to na poważnie ??? Bo ostatnio dużo słyszałem o tych moherowych berretach ale ... ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
no jest pewnie rabat na moherowy berecior :-D
|
|
Gadajcie sobie co chcecie, a te "bereciki" są doskonałe.... do czyszczenia butów! Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |