Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy bedzie protes paliwowy w Łomzy ?? |
Czy bedzie protes paliwowy w Łomzy ?? W Ostrolece odbywa sie o godz 12 ..A CO Z ŁOMŻA?? Sprzedam Netbooka Wbudowana kamerka internetowa Ram;128M Procesor 300MHz polaczenie Wi-Fi Porty 3x USB 2.0.1 GNIAZDO SDCARD NOWY CENA 400ZŁ PILNE!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy bedzie protes paliwowy w Łomzy ?? |
zeby dojechac na protest paliwowy spalisz paliwo ktore potem zatankujesz po jeszcze drozszej cenie. super pomysł Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
protestujcie nie ruszajac sie autem z miejsca i nie tankujcie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
no tak ale mi auto prawie codzinne potrzebne i tak mam braki czasu z pracy do pracy i nne obowiazki dzieci ,treningi to latwo powiedziec zostawic auto no i zima to nie bardzo marznac ,a akumulator padnie po paru dniach stania tez pomysl dla mnie juz nic gorszego
|
|
czyli płacz i płac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ewentualnie jednogroszówki Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zmienić napęd w furach, sieczka tańsza
|
|
tak naprawde zaden protest nic nie da podwyzsza o 10 gr po ptotescie obniza o 2 gr i niby wszystko sie zgadza. trzeba wybrac rzad ktory obnzy znaczaco akcyze i inne opl w paliwie lezace w jego gestii. wszystko inne to bzdury przypomne tylko ze paliwo w wenezueli kosztuje 10 groszy na litr Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Bez obrazy ale w Łomży protest? Tu nigdy sie nic nie udaje ludzie tylko siedzą i się mądrzą ale żeby coś ruszyć to każdy czeka inni coś poradzą. Z małe miasto za bardzo zadufani ludzie oczywiście nikogo nieobrażając.
|
|
poza tym jest tu jeszcze zmowa paliwowa Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx , od kiedy ty jesteś fanem Hugo Cháveza ?
|
|
za hitlera tez byly nizsze podatki niz za tuska i takie sa fakty Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jest juz jeden temat i tam jest juz uzgodnione. Łomża także bierze udział. Wszystkich chetnych do wzecia udzialu zapraszam w sobote 28.01 na stary dworzec godz 14-15. Plan działań poznacie na miejscu.
|
|
a za króla ćwieczka była dziesięcina ....
|
|
mierny głupi zart nie zmieni faktu przykro mi ze poznales prawde Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
To Ja proponuję taki protest. PRZESTAŃMY KUPOWAĆ W SKLEPACH, kTÓRYCH WŁAŚCICIELAMI SĄ CZŁONKOWIE NASZEJ BEZ ( RADY) MIEJSKIEJ. U nich ceny też są kosmiczne i dbają tylko o własne tyłki!!!!!
|
|
Pareslow dołącz do nas w sobotę...
|
|
ja juz od dawna nie jem wzorujac sie na pawłowie przyzwyczailem organizm do zapalenia zarowki co skutkuje uczuciem sytosci. mozna? mozna Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx , mierny głupi żart , jak większość twoich postów, a Hugo Chávez i Hitler , to chyba inna bajka ? ?
|
|
wazna jest ekonomia nie polityka w dziesiejszych czasach. nie rozumiem jak mozna dalej popierac rudego balwana widzac skutki ekonomiczne oplakane Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
trochę ironicznie mi tu kolego lecisz. I tak to właśnie jest przykłady sie mnożą same!!!
|
|
no tak w Wenezueli to jest ekonomia, gospodarka kwitnie
|
|
u nas kwitne propaganda ładnie ubranego tuska i pokemonom to wystarczy jak widac Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Jak Polak może powiedzieć że za H.... było lepiej? Niepojete! I nie chodzi tu o ekonomie.
|
|
nie czytasz dokladnie nie ze bylo lepiej tylko PODATKI BYLY NIZSZE Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx , może za blisko siedzisz przy tej żarówce i baniak ci się przegrzał ?
|
|
powtarzam chamski zart nie zmieni faktu o którym pisze Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
kolego czytam uwaznie. Ekonomia i podatki powiedzmy Twojego wzorca H... opierały się na niewolniczej pracy między innymi naszych rodaków. No ale w końcu nie o tym ten temat. Pozdrawiam miłego dnia.
|
|
tak a teraz to co jest za 900zl w sklepie to niewolnicza praca wg ciebie czy nie? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Najlepiej siedzieć, nic nie robić i głupio się mądrzyć...
|
|
czy nawet te ceny paliwa podatki ceny zywn to dzisiejsze niewolnictwo tylko debil nie zrozumie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nieprzymusowa przede wszystkim. I nie wina to moja ani twoja że pracodawcy tyle płacą zasłaniającsie podatkami dał bym Ci Łomżyński przykład pracodawcy chama i wyzyskiwacza który zeruje na biedzie ludzkiej nie ma to nic wspólnego ani z rządami Tuska czy Kaczyńskiego, więc personalizowanie i obwinianie nic tu nie pomoze. Zamiast jałownie pisać proponuje jeszcze raz działanie. Ludzie 20 lat temu mogli obalić wielkiego niedzwiedzia To dzisiaj nic nie stoi na przeszkodzie zeby sobie poradzic.
|
|
co rozumiesz przez pojecie nie przymusowe? a jaki jest wybor praca za 900 czy smierc glodowa moze wyjasnisz? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
poza tym skad wysnules wniosek ze wielki niedziwedz zostal obalony? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
I nie wyzywaj kogoś od debili jak nie masz go przed sobą i go nie znasz. Oczernianie i obrazanie strasznie mi ideologiąPis-u leci, a nic do nich nie mam.
|
|
nie kogos tylko poglad reprezentowany. głupote trzeba nazwac po imieniu Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
No to wyjaśniam praca jest DOBROWOLNA kto Cie do niej zmusza? Rozómiem że sytuacja materialna i jest to zrozumiale ale to dalej jest dobrowolna praca. A jakoś za h... to bylo troszke inaczej no chyba ze sie myle. Dzisiaj sa takie czasy ze praca to przywilej a nie przymus jak to prubojesz okreslic. To jest okrutne ale daj ojcu rodzony wybor praca za 900 czy zasilek570zl.
|
|
to moze ja ci wyjasnie co cie do niej zmusza: piramida potrzeb masz tam na 1 miejscu potrzeby fizjologiczne. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Dobra milo sie pisalo spadam dziecko usypiac.
|
|
i po co ta dyskusja??lepiej wpadajcie na stary dworzec 28.01.2012 godz.14
|
|
ja jutro bede napewno. pozdro _________________________________________________________________ Najważniejsze w życiu to nauczyć się: które mosty przekraczać, a które palić!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |