Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tani kurier w Łomży |
Witam, jak w temacie, jaką firmę kurierską możecie polecić ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tani kurier w Łomży |
Najtaniej w opeku, w dhl za ta samą paczkę zaśpiewali mi 25 zł więcej. Tylko na przelew z pobrania trzeba u nich czekać prawie 3 tygodnie
|
|
jeśli masz do wysłania jedną (czy tam kilka) przesyłkę, a nie szukasz stałego kuriera do firmy, to śmiało mogę Ci polecić stronę wysylajtaniej.pl - duża paczka UPSem niecałe 20 zł, tylko samemu trzeba sobie list wydrukować a kurier normalnie pod dom po paczkę przyjeżdża.
|
|
Nie polecam firmy opek, miałam z nią kiedyś sporo problemów. Po kilku telefonach dostarczyli mi paczkę, ale wcześniej kurier stwierdził przez telefon, że nie wie, co to za adres, w ogóle najlepiej, żebym sama po nią przyjechała do magazynu, gdzieś na obrzeżach miasta. Więcej nie zamierzam ryzykować i przez nich wysyłać przesyłki.
|
|
marcel83 zapraszamy do skorzystania z usług nowoczesnej platformy kurierskiej Pakka.pl. Jeśli jest Pan zainteresowany jedynie okazjonalnym wysyłaniem paczek to z pewnością spodoba się Panu prosty i intuicyjny interfejs serwisu, bark skomplikowanych formalności i umów. Dla zainteresowanych stałą współpracą posiadamy dwa atrakcyjne pakiety: Partner oraz Premium. Więcej informacji znajduje się na naszej stronie www.Pakka.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |