środa, 09 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
prosze o opinie :)

Prosze o wasze opinie o aucie rocznik 1999 2.0 benzyna 180tys przebiegu co sadzicie o aucie i o takim zakupie nie mialem jeszcze forda wiec niewiem jak mam podejsc do tego auta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: prosze o opinie :)

podejść możesz,ale nie zawsze do niego wsiądziesz,a ja wsiądziesz to nie zawsze go odpalisz. 10 lat z marką ''ford'' wiele uczy a przede wszystkim cierpliwości i wytrwałości

Miałam forda tylko o rok młodszego..przez 3,5r. Byłam bardzo zadowolona, bo niezawodny, dynamiczny i zawieszenie mocne:) "Uratował" mi życie, tzn.konstrukcja auta..(porównując z innymi markami w tej klasie..) Ale oczywiście wszystko zależy od doglądania i dbania o stan tech. przez poprzedniego właściciela..Ja b.polecam:)

1999r i 180 tys przebiegu , 380 tys to tak ale w 180 tys ciężko uwierzyć.
mam auto z 2011 z przebiegiem 210tys

MR.Y Ciekawy jestem gdzie Ty codziennie po 600km robiłeś, że przez rok ponad 210tys przejechane. Z tego wynika, że jeździłeś jeszcze więcej niż Tiry, które robią miesięcznie 14000tys km....., a Ty robiłeś 17500tys. WOW
Jeżeli to prawda to chyba jesteś rekordzistą.....

A w sprawie Forda - krążą różne opinię... raz lepsze, raz gorsze, ale więcej słyszałem niepochlebnych zdań. Ja nigdy Forda nie miałem i chyba nie będę miał, ale każdy ma inne odczucia co do aut ;) Życzę powodzenia w zakupie i bezawaryjności :D

skubi18 ja robiłem 12 000 km miesięcznie passatem TDI z 95 r i nakręciłem mu
1 150 000 i nadal odpalał na mrozie :)

ile głow tyle opini jedni chwala inni nie jak komu sie trafi ;d, i tak kazdy uzywany samochod trzeba szykowac po swojemu to to puka to to stuka jak to uzywak

Dwiesz się co to jest Ford jak będziesz chciał się go pozbyć. Dobrze że pytasz,póki nie jest za póżno.

Ford gówno wort. Fordy i fiaty to najgorsze graty. Taka moja opinia. Jeszcze jedno, jaki model wogóle?

Darek ciekaw jestem ile fordów miałes :)
ja polecam !

Łomża leży na Mazowszu !

Ja nie uważam, żeby ford był najgorszy. Przy zderzeniu rzeczywiście osoby jadące wychodzą często bez uszczerbku na zdrowiu, a to bardzo ważne, prawda? Poza tym ford ma moim zdaniem świetną rzecz- podgrzewaną przednią szybę ;) odpada skrobanie :) Nie wiem, czy ta opinia o samochodach na "f" nie jest zbyt ogólna...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
różne
Air K.S. Bacha i inne utwory muzyki klasycznej grane na flecie poprzecznym i gitarze klasycznej jako oprawa ślubów lub innych uroczystości.
tel. 503147209
usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org