Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
simlock nokia |
Witam,gdzie w Łomży sciągną simlocka z noki 1800
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: simlock nokia |
najlepiej sciagnij program do tego z neta i bedziesz mal za free...wpisz w google Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
W necie są nawet specjalne kody które po wpisaniu do telefonu zwalniają go z simlocku. Ale za te kody trzeba wysłać płatnego sms-a.........
|
|
nie jesli sciagniesz program do simlocka glownie z nokii...zapomnialam tylko jak sie nazywa ale w google znajdziesz Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Włącz NOKIA 1800 bez karty SIM 2.Wpisz wygenerowany kod serwisowy (kod w formacie #pw+111111111111111+1#) 3.p - uzyskujemy wciskając 3 razy szybko * (gwiazdka) 4.w - uzyskujemy wciskając 4 razy szybko * (gwiazdka) 5.+ - uzyskujemy wciskając 2 razy szybko * (gwiazdka) 6.Po zaakceptowaniu kodu telefon sam się zresetuje. 7.To wszystko. Paranoje...
|
|
hadziej a skąd ten kod serwisowy wziąć
|
|
kiedys to byly czasy jak sie tak na wszelkie sposoby dlubało by zdjac simlocka.Teraz az dziw ze jeszcze jest osoba ktora ma simlock telefonie ;)
|
|
a do samsunga c3050? morelka
|
|
to chyba ten z 111 sprawdz poszukaj w google 'jak wygerowac kod serwisowy nokia 1800' Paranoje...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |