Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
abolicja dla obcokrajowców ze strony POLSKI |
Nikt nie kazał przyjeżdżać do NAS to przez nich są obniżanie zarobki i dla takich tylko są pieniądze z naszych podatków. To jest postawa rządy w stosunku do nas Polaków że lepsze traktowanie mają rumuny czeczeny chinole niż MY POLACY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: abolicja dla obcokrajowców ze strony POLSKI |
A to ty jesteś Polak??? Trudno rozpoznać , bo piszesz jak jełop :):) Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)
|
|
musi tak bedzie
|
|
World Church of the Creator co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
you are racist sheep sadamkos
|
|
do roboty idz i nie narzekaj
|
|
pierdoli farmazony a jak potrzebowałem do pomocy chciałem dać wyżywienie nocleg i 150 zł na rękę to nikogo nie było
|
|
oczywiście za dzień pracy 150 zł dojazd dwa dni też płacone
|
|
Witam, a co to za robota...?, bo chętnie się bym "zaokrętował"...:)
|
|
nie mowcie tylko o obcokrajowcach... mowiac o pasozytach i legatach itp macie tu przyklad polskiej rzeczywistosci... http://finanse.wp.pl/kat,104762,title,Mlodzi-trzy-razy-nic,wid,14166255,wiadomosc.html?ticaid=1dbd5&_ticrsn=5 Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Autor: hansklos (91.86.29.---) Data: 14-01-12 19:36 World Church of the Creator co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz ------------------------------------------------------------------------------------------ A ty wylazłeś już ze swojej ?? Bo jakoś ciężko zauważyć :):)
|
|
sadamkos zapiendalaj do roboty nie nieudaczniku /
|
|
a niby łomża to miasto wykształconych ludzi tylko zostaje niby gdyż kultura słowna świadczy o tym iż osoba która ukończyła zasadniczą lub podstawówkę tylko potrafi się posługiwać przekleństwami a co do roboty to sam jestem pracodawcą i zatrudniam takich darmozjadów jak co nie którzy forumowicze wypowiadający się na tym wątku
|
|
sadamkos haha parobkiem możesz zostać na pewno nie pracodawcą:)))
|
|
Ale przynajmniej, będąc tymi gorszymi Polakami, znaja podstawy poprawnej pisowni jełopie z gimnazjum :):)
|
|
Jakis problem wąsie ? co się martwisz co się smucisz ze wsi jesteś na wieś wrócisz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |