Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Suknie ślubna |
Chciałabym się dowiedziec jaki jest koszt wypożyczenia sukni ślubnej w salonie Panna Młoda na długiej. A może lepiej wypożyczyc z salonu na rządowej???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Suknie ślubna |
Hej w Pannie Młodej koszt wypożyczenia sukni to od 1500zł w góre w zależności jaki chciałabyś model sukni, ja kupiłam suknie i tam u nich odżwieżałam i prasowałam to 150zł zapłaciłam, a co do rządowej to kiedy tam nie przeszłam to pustki to znaczy że nic ciekawego nie ma ale to zależy od ciebie co ci się spodoba. Ja mam suknie na sprzedaż demetrios model 933 jakbyś chciała to zerknij na allegro jak ten model wygląda a jak ci się spodoba to moge wysłać zdjęcia :)
|
|
Hej, a jakiej sukni szukasz i w jakim rozmiarze? ja również mam do sprzedania markową suknię ślubną.
|
|
Dziekuje bardzo ale ja nie chce kupowac sukienki tylko wypozyczyc bo potem może byc problem ze sprzedaniem. A szukam sukni takiej gdzie dół suknie jest z szarpanego tiulu. Ale dziekuje bardzo za propozycje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |