wtorek, 26 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Suknie ślubna

Chciałabym się dowiedziec jaki jest koszt wypożyczenia sukni ślubnej w salonie Panna Młoda na długiej. A może lepiej wypożyczyc z salonu na rządowej???

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Suknie ślubna

Hej w Pannie Młodej koszt wypożyczenia sukni to od 1500zł w góre w zależności jaki chciałabyś model sukni, ja kupiłam suknie i tam u nich odżwieżałam i prasowałam to 150zł zapłaciłam, a co do rządowej to kiedy tam nie przeszłam to pustki to znaczy że nic ciekawego nie ma ale to zależy od ciebie co ci się spodoba. Ja mam suknie na sprzedaż demetrios model 933 jakbyś chciała to zerknij na allegro jak ten model wygląda a jak ci się spodoba to moge wysłać zdjęcia :)

Hej, a jakiej sukni szukasz i w jakim rozmiarze? ja również mam do sprzedania markową suknię ślubną.

Dziekuje bardzo ale ja nie chce kupowac sukienki tylko wypozyczyc bo potem może byc problem ze sprzedaniem. A szukam sukni takiej gdzie dół suknie jest z szarpanego tiulu. Ale dziekuje bardzo za propozycje.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org