poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zarobki w Urzędzie Miasta

Ile może zarabiać mniej-więcej podinspektor na początek w Urzędzie Miasta w Łomży?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zarobki w Urzędzie Miasta

Wiesz że tym tematem możesz skupić na siebie złość normalnych ludzi!.

?)@.)%.!(*(.?

pewnie zarabia o wiele za duzo ;]

Tyle ile nie powinien zarabiać. Zasięgnij języka u źródła ? podinspektor od dróg ma 1500 na dzień dobry plus worek masy do latania dziur na zimno :)

Niegospodarność dóbr publicznych pieniędzmi ściągniętymi od ludzi przez władza kurii i ratusza w Łomży jest zatrważająca.

Wydatki są skupione dziwnie "nie na miejscu" autentycznych potrzeb Społeczeństwa Łomżyńskiego z kieszeni którego pochodzą finansowane egoistyczne i egocentryczne przedsięwzięcia włodarzy
o czym wiele osób dawało konkretne przykłady na forum ?

Pomijam fakty dotyczące postępowań karnych ponieważ nie wszystkie i tylko nieliczne złe uczynki władz trafiły do sądu pokazując skalę egocentrycznego kumoterstwa władz i niegospodarności na terenie religijnego społeczeństwa Ziemi Łomżyńskiej działającego jak parafialny "Folwark zwierzęcy" zmanipulowany przez świńskich liderów jak w znanej książce i filmie pod tym samym tytułem " Folwark zwierzęcy"

Kościół a raczej kuria i duchowieństwo jest poza wszelkim podejrzeniem ponieważ jest poza wszelką kontrolą ale owoce nadmiaru obecnego w nim zła są wyraźnie widoczne na każdym kroku.

trzeba bylo sie uczyc

Kto ma księdza w rodzinie ten z głodu na pewno nie zginie:))))

W Urzędzie gdzieś tam .....
Starsza Pani Urzędnik zwraca się z prośbą do młodszej Koleżanki(stażystki)
Jolu choć mi pomóż bo mi KOMPUTER SIĘ POWIESIŁ:)))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org