Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy BLM juz sie bawio? |
jwt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy BLM juz sie bawio? |
a co to znaczy BLM to ktoś gorszy?
|
|
a jak to same tego ..... :)
|
|
wstyd... jesteś z miasta i nie umiesz poprawnie pisac:) robciu napisał(a): > a jak to same tego ..... :) >
|
|
ą i ę - tak to mówią i piszą chyba już tylko warszawiacy (dla wieśniaków: "warszawka"). P.S. A "warszawka" to podobno sami przyjezdni...
|
|
ą i ę zjadają salonowi yntelgęci:)
|
|
nie akcentujemy ę i ą ale piszemy. Nieuk wspiera nieuka, jeśli ktoś pisze poprawnie to nie da się inaczej:) W Nowym Roku życzę Wam abyście pamiętali, że jeśli chcecie by Was szanowano, szanujcie innych... bez względu np. na pochodzenie
|
|
autor Autor: Berenike (---.180.147.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl) Data: 01-01-12 00:10 wstyd... jesteś z miasta i nie umiesz poprawnie pisac:) robciu napisał(a): > a jak to same tego ..... :) > pocałuj mnie w dupe pedale ****** . buda won ... !!!!!!
|
|
same szumowiny
|
|
bez względu np. na pochodzenie haha:))))
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: Berenike Posty: 120 Imię: Justyna same szumowiny tej chwili mnie osobiście obraziła.... jesteś kobietą i powinienem oddać Tobie należyty szacunek a o tych stwierdzeniach muszę....
|
|
same szumowiny tej chwili mnie osobiście obraziłaś.... jesteś kobietą i powinienem oddać Tobie należyty szacunek a o tych stwierdzeniach muszę....
|
|
Berenike szumowina na dobranoc zaproponuję Tobie taki utwór http://www.youtube.com/watch?v=_8BcZgmg82s
|
|
robciu oj, nieładnie zaczynasz Nowy Rok, nieładnie widać jak słoma Ci z butów wystaje a swą indolencję intelektualną chamstwem próbujesz maskować brak Ci argumentów ? tylko na tyle Cię stać ? W Nowym Roku 2012 , życzę Wam wszystkim więcej życzliwości i tolerancji.
|
|
Andy C, przepraszam przecież to nie do wszystkich
|
|
Berenike, wybacz Andy C, dziś nie wie co czyni, coś Mu się pomieszało, może to wynik mieszania drinków sylwestrowych ? więcej tolerancji !!!
|
|
Berenike to ja Ciebie muszę przeprosić ale zrozumiałem Twojego posta. Wybacz.
|
|
Berenike to ja Ciebie muszę przeprosić żle zrozumiałem Twojego posta. Wybacz.
|
|
super, baw się dobrze ... ja dziś przed tv ale mam nowe postanowienia i zaczynam życ od nowa. Nowy Rok to dobry czas na zmiany, może na lepsze:)
|
|
Berenike ale czemu siedzisz przed tv przecież na pewno dużo masz znajomych przyjaciół,,, Ja byłem zmuszony zostać w domu.
|
|
Barbara,chociaz uwazam ze i tak jestes szczylem spedzajacym Nowy Rok przed komputerem... a co Ty masz to BLM ? Prostaku... na ten najnowszy rok,zycze Ci... pierdolnij sie w glowe i zakaz internetu czopie :) a reszcie nienapinajacych sie ludzi... lepszego roku zycze:) ee ciuki :)
|
|
Andy C mam wielu znajomych, to fakt ... chciałam jednak zostac w domu i już wczoraj nad ranem żałowałam tego :(
|
|
Berenike oj tam oj tam nadrobisz w przeciągu roku tego sylwka bo nie ważne jest gdzie i kiedy a z kim:)
|
|
SamFart masz rację ;) Myślę że Barbara777 zazdrości nam BLM i się wyżywa na forum 4Łomża ;D haha . ... (...)
|
|
BLM czy BL to jedni i ci sami potomkowie roztrząsaczy gnoju. Różnią się tylko tym ,że jedni już pokupowali sobie chałupy w mieście i w nim mieszkają a drudzy są w trakcie zbierania kasy na zakup mieszkania w Łomży. Druga róznica polega na tym ,że jedni udają juz miastowych a drudzy im zadroszczą. Cyrk niesamowity w wykonaniu potomków roztrząsaczy gnoju. Santreo
|
|
Nie zazdroszczę.Bo niby czego???Pozdro dla BLM,BKL,BZA
|
|
Zazdroszczą?... mieszkania w bloku , cóż to za luksus? Jak Szwagier pozdrawiam BLM,BKL,BZA:)
|
|
Barbara777 pisze: "jwt". A ja zabieram głos jako osoba, która nic nigdy wspólnego ze wsią nie ma. Odpowiadam pytaniami: 1. Czy tak trudno zauważyć, że w każdym środowisku bywają różni ludzie? 2. Czy nie jest tak, że jeżeli tzw. BL pojawi się na pierwszej lepszej wsi, dzieciaki mówią dzień dobry? 3. Czy ci ludzie naprawdę nic nie robią, tylko szukają zaczepek? A skąd mamy chleb i mleko? 4. Jak się ma sformułowanie tematu do rzeczywistości, do standardów etycznych i moralnych współczesnego świata? Jeżeli jesteś z Łomży, zakuty łbie, -stwierdzam: przynosisz wstyd temu miastu, półgłówku. Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |