czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
robot

Poszukuje osoby która zna sie na programowaniu w jezyku c++ w celu stworzenia robota do handlu na gpw. Bossa ma jakieś narzedzia do tworzenia automatyzacji handlu i jakies podstawowe skrypty, także nie powinno być problemu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: robot

Nie ma w Łomży informatyka, który chce dodatkowo zarobić? Agrobiznes chyba kształci informatyków ;). Może jest to temat na pracę magisterską ? Osoba ta nie musi się znać zupełnie na giełdzie. Ja wszystko wytłumaczę co i jak. Powinna znać tylko c++. Powiem co ma się dziać i z czego wynika, każdą formułkę. Kwestia przetłumaczenia tego na c++ i wprowadzenia w programy pomocnicze udostępnione przez bossa.

Kup se gotowca i nie kombinuj,

Jak ci idzie inwestowanie na gpw ?

Po pierwsze kolego to forum nie nadaje się do tego typu ogłoszeń, są do tego typu specjalne witryny.
Po drugie tego typu ,, narzędzia ” to żadna nowość i od dawna są wykorzystywane nie tylko na GPW ale i forexie itd. Niczego innowacyjnego raczej nie wymyśliłeś, mogę jedynie zapytać ile możesz zaoferować dla takiego informatyka?

Naprawdę niczego nowego nie wymyśliłem ;) ? Dzięki kolego za oświecenie.
Jest mnóstwo automatów. Każdy potrzebuje je do czegoś innego. Automat którego ja potrzebuję jest jeden w Polsce. Wiem to bo widzę to po handlu jaki się odbywa na instrumentach którymi handluję. Powstał z miesiąc temu i strasznie mnie drażni bo sprząta mi większość lepszych zleceń sprzed nosa. Dlatego jedyna szansa, żebym się jemu przeciwstawił to stworzenie podobnego robota. Nie pytajcie o szczegóły bo i tak ich nie ujawnię ;>.
Jak możesz ajzynbaniok to podaj mi te specjalne witryny.

ajzynbaniok gra na onecie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org