Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
robot |
Poszukuje osoby która zna sie na programowaniu w jezyku c++ w celu stworzenia robota do handlu na gpw. Bossa ma jakieś narzedzia do tworzenia automatyzacji handlu i jakies podstawowe skrypty, także nie powinno być problemu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: robot |
Nie ma w Łomży informatyka, który chce dodatkowo zarobić? Agrobiznes chyba kształci informatyków ;). Może jest to temat na pracę magisterską ? Osoba ta nie musi się znać zupełnie na giełdzie. Ja wszystko wytłumaczę co i jak. Powinna znać tylko c++. Powiem co ma się dziać i z czego wynika, każdą formułkę. Kwestia przetłumaczenia tego na c++ i wprowadzenia w programy pomocnicze udostępnione przez bossa.
|
|
Kup se gotowca i nie kombinuj,
|
|
Jak ci idzie inwestowanie na gpw ?
|
|
Po pierwsze kolego to forum nie nadaje się do tego typu ogłoszeń, są do tego typu specjalne witryny. Po drugie tego typu ,, narzędzia ” to żadna nowość i od dawna są wykorzystywane nie tylko na GPW ale i forexie itd. Niczego innowacyjnego raczej nie wymyśliłeś, mogę jedynie zapytać ile możesz zaoferować dla takiego informatyka?
|
|
Naprawdę niczego nowego nie wymyśliłem ;) ? Dzięki kolego za oświecenie. Jest mnóstwo automatów. Każdy potrzebuje je do czegoś innego. Automat którego ja potrzebuję jest jeden w Polsce. Wiem to bo widzę to po handlu jaki się odbywa na instrumentach którymi handluję. Powstał z miesiąc temu i strasznie mnie drażni bo sprząta mi większość lepszych zleceń sprzed nosa. Dlatego jedyna szansa, żebym się jemu przeciwstawił to stworzenie podobnego robota. Nie pytajcie o szczegóły bo i tak ich nie ujawnię ;>. Jak możesz ajzynbaniok to podaj mi te specjalne witryny.
|
|
ajzynbaniok gra na onecie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |