Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chusta dla niemowlaczka gdzie kupić? |
Witajcie, możecie podpowiedzieć gdzie w Łomży mogę kupić tkaną lnianą chustę do noszenia dzieciątka? Pozdrawiam!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chusta dla niemowlaczka gdzie kupić? |
myślę że najprędzej allegro ... "Mimo świata który, kocha i rani nas dzień w dzień, gdzieś na szczycie góry, wszyscy razem spotkamy się."
|
|
Przesyłam adres do p. Ewy, którą spotkałam w szpitalu na oddziale noworodkowym dla wcześniaków w Łomży. Chustami zajmuje się profesjonalnie prowadzi szkoły dla matek - niestety w Białymstoku. Nauczyła mnie jak wiązać chustę na kilka różnych sposobów. Kupiłam sobie lniano - bambusową chustę dla mnie rewelacja i niesamowita wygoda. Naprawdę warto! "Poradnia Dietetyki i Promocji Zdrowia \"JEWA\"" <poradnia.jewa@gmail.com> Polecam
|
|
ja kupiłam chuste w fartlandii mieli mały wybor i zapłaciłam ponad 100 zł i nie jest jakas super na allegro jest wiekszy wybór
|
|
Dobra i tania Rapalu. Na allegro około 70-100
|
|
mama synka zalozylas konto specjalnie zeby nam o tym opowiedziec? h0jowe forum
|
|
|
Skoro mogłam pomóc i wyrazić swoją opinię na temat mnie interesujący to założyłam (raczej bez znaczenia kiedy zakład się konto) - hOj lepiej pisać coś konkretnego i związanego z tematem a nie po to żeby pisać cokolwiek.
|
|
lenny lamb czy cos takiego
|
|
dzięki za wszystkie odpowiedzi :) mój Mąż zna osobiście Panią Ewę, rozmawiał z Nią nawet wczoraj ale aktualnie nie ma takich chust jakie mnie interesują :( wiem że w necie kupię na pewno ale zawsze lepiej jakoś wcześniej móc to zobaczyć, pomacać :) myślałam że jest jakiś sklep w Łomży w którym mogłabym się rozejrzeć :(
|
|
Ja mam na sprzedaż 3, 2szt 4,2m z czego jedna z bambusem i jedna 4,6m jeśli jesteś zainteresowana pisz mili421@wp.pl
|
|
na tablica.pl jest tego full :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |