niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
boks w łomży

kto uwaza ze w takim miescie jak lomza powinna znajdowac sie sekcja bokserska przeciez w lomzy mamy uzdolniono mlodziez i moglo by cos z tegobyc prosze o opinie wasze

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: boks w łomży

uważam,że to conajmniej świetny pomysł i jestem za:-) sama chętnie piszę się na to:D

"Zdrowy rozsądek to rzecz,której każdy potrzebuje,mało kto posiada, a nikt nie wie,że mu brakuje."

Pomysl dobry, ale znajac realia tego miasta spali na panewce, a szkoda.

Można spróbować

Spiero: a może powinna być jeszcze FC Barcelona, oczywiscie hokej i jeździectwo. Na pewno by się przydało F1. Ludzie......... !!!!!!!! Albo jesteście gówniarze, albo bezmózgy !!! Zapytam cie osobiście Spiero: ile wyłożysz na tą sekcję miesięcznie ? Masz na początek jakieś 1,5 mln zł ?

Boks był kiedyś w Łomży. W Whitestocku przetrwał.
___________________________________-

... & vice versa!

To ze tam przetrwal to sie nie dziwie , jak sie non-stop zdziera i tak z biednej Łomży!!! Gdyby znalezli sie prywatni sponsorzy ( w co watpie) to naprawde swietny pomysl! ale... znowu pojawia sie watek kasy!!!

jak sie zbierze kilku chlopaczkow i beda niezle trenowac a przedewszystkim niezle walczyc to nie potrzebna jest tu duza kasa zreszta ona sama potem przyjdzie tylko tzreba walczyc.. panowie
i trzeba duzo checi zeby cos takiego w lomzy powstalo

Peter wszyscy zaczynali kiedys od zera. A nam FC Barcelona nie potrzebna, nam tylko trzeba stadionu, bo my juz mamy......ŁKS ;), a jezdziectwo to juz mamy :).

Był kiedyś boks w Łomży. Pamiętam jak ring postawili na niedzielę w sali byłego kina "Październik"i emocji było co niemiara. Było też kilku dobrych bokserów , jeden z nich trafił nawet do Walki Zabrze. O ile pamięć mnie nie zawiodła to nazywał się Kopański. Ktoś dobry trafił do Mazura Ełk. Dlaczego to się rozsypało , to nie wiem , gdyż byłem za młody by takie informacje do mnie docierały.

peter, skoro ty sie nie zaliczasz ani do gowniarzy ani bezmozgow, to oswiec mnie do czego jest konieczna inwestycja 1,5 mln zl na poczatek w sekcje bokserska?

"Albo jesteście gówniarze, albo bezmózgy !!" - towarzyszu Peter

Dran: Zapytaj, ile kosztuje wyposażenie doskonałej siłowni. Do tego sala, ring, przyrządy do ćwiczeń. Odżywki, wyjazdy na sparingi, diety dla 10-15 chłopaków. Zapytaj, ile potrzeba miesięcznie na ŁKS! Jeżeli krzykniesz, że na początek to zbytek takie wydatki, to po co wogóle zaczynać? Na stary rynek i napierdzielać się z żulami ....... za darmo!!

SN4P: cuś Ci powiem. Jeżeli w Łomży nie ma piłki i stadionu na miarę II ligi, to co tu mówić o boksie. Kiedyś był, jak ktoś zauważył. I było wiele innych rzeczy finansowanych z państwowej kasy. Teraz, jak nie wyciągniesz sam z własnej kieszeni to możesz tylko poczytać w gazecie o sporcie. Pracodawcy wolą się paradować po Baranowskim i obściskiwać przy kamerach łożyńskiej TV z biskupem niż dawać kasę na sport Mają to za przeproszeniem w d*pie - towarzyszu SN4P. Ale może nas oświecisz i podpowiesz, która firma chętna wyłożyć kasę - jesteś wszechwiedzący.. wbrew mojemu braku wyobraźni.

peter moze ja czegos nie zrozumialem, ale czy my mowimy o sekcji bokserskiej, takiej jak istnieja w lomzy sekcje innych sportow, czy o jakims klubie sportowym? Bo jesli ktos chcialby otworzyc sekcje bokserska, to wydatki wcale nie beda takie wielkie jak piszesz, sprzet nie jest taki drogi, sale zawsze mozna wynajmowac a nie stawiac wlasna, no i zbiera sie skladki a nie utrzymuje zawodnikow z wlasnej kieszeni. Jesli chodzi o klub to pewnie od biedy by sie miasto moglo szarpnac na to, tylko potrzeba by bylo dlugich lat, zanim klub zaczalby sie jakos wogole liczyc w kraju, bo niestety nie jest to tak, ze zrobi sie jeden nabor i od razu wyjda z niego super zawodnicy.

peter chce od razu do ligi wejść.. .:D

---
PGG

Dran i Tester: myślałem o pewnym poziomie, który mógłby dawać nadzieję nie tylko kobicom ale i zawodnikom. Jak powiedzieć tym młodym, którzy chcieliby trenować: "nie będziecie mieli nigdy szansy na walki w świetle jupiterów, a co najwyżej będziecie królami na swoim blokowisku ?? Równie dobrze można by marzyć o koszykówce, siatkówce i hokeju na trawie. Dlaczego nie istnieją w Łomży? BO NIE MA NA TO KASY. I nikt oprócz uczniów w szkołach tego nie będzie uprawiać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org