niedziela, 13 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet

hej kupiłam internet z vectry z modemem wczoraj facet mi go podłączył i niby ok ale nie mam netu wiecie moze jak to ustawic czy cos z tym zrobic ,dzwoniłam do biura i u nich jest wszystko ok a ja netu jak nie miałam tak nie mam

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet

czy to jest windows siedem nie widzi czasami ip komputera i tak sie dzieje musisz wejsc w panel sterowania i tam w centrum sieci i udostepniania i tam sprawdz

nie to jest windows mx

Ja tez mam vectre i fakt kwestia ustawien. Zadzwon i niech ci pomoga przez telefon to ustawic.

oksana

dzwoniłam niestety nie pomogli stwirdzili ze u nich ok i ze to z moim kompem zapewne cos nie tak

Barany! Nie chce im sie po prostu! Nie znas jakiegos informatyka?

oksana

no własnie szukam w ogłoszeniach

Mialas wczesniej na tm komputerze inny intenet? Jesli tak musisz wykasowac poprzednie ustawienia. Pomoze ci napewno jakis informatyk, sama mozesz tylko namieszac ;-)

oksana

http://www.punkt.pl/konfiguracja_sieci.php

wyjmij i włoż z powrotem kabel sieciowy do kompa lub usb powino sie samo wszytsko ustawic

Jeśli występują problemy z łącznością, można użyć polecenia ping, aby sprawdzić adres IP miejsca docelowego....

http://technet.microsoft.com/pl-pl/library/cc737478%28WS.10%29.aspx

http://www.vectra.pl/internet/faq/

Po co polazłeś do wektry??? zadzwań niech to gówno zabierają i załóż sobie neostradą. ( Kupiłeś internet i nie masz neta !!! dobre hasło wyślij je gdzieś na konkurs.) powodzenia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Koszenie działek, wycinka samosiejek, usługi rębakiem, glebogryzarką separacyjną, frezowanie pni, sprzątanie posesji, garaży, strychów z zalegających rzeczy.
tel. 607098758
usługi
Wykonuję usługi remontowo budowlane: malowanie, szpachlowanie, glazura, terakota, gres, panele, zabudowy G.K. itp.
tel. 517468385
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org