Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cena prawo jazdów |
Może ktoś z was by mi powiedział jaka jest teraz cena kosztów na prawko? I w którym najlepiej z ośrodków robić?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cena prawo jazdów |
malamyszko a może tak Cena prawa jazdy????Prawo jazdów to nie mardzo się kojarzy z czymś wszystkim....A tak poza tym to cena zaczyna się od 1 tyś i w górę..Polecam gościa na Wojska Polskiego 29 koło Parku.Masz wszystko za tą cenę którą ci podałem...
|
|
golden jak zdrowie wiessz kogo:)
|
|
młody wykrztałcony........od dupy strony....
|
|
heeeeeeeeeee zalezy co kto lubi i jak zachodzi:)
|
|
w innych ośrodkach może być taniej , 900 na Al. Legionów za skrzyżowaniem z ul. Kopernika
|
|
Polecam tam co pisze Berenike, bardzo sympatyczni instruktorzy,miło, szybko,sprawnie nauka idzie.
|
|
goldenboy36 - to cena w koncu jaka jest.? 2 tys? czy 1,300zl? czy moze 1,200.? Bo nie podales konkretnej, tylko od 1 tys. i w gore... nie okresliles za ile bedzie mial wszystko, a czepiasz sie bledow. ...
|
|
900zł to ja płaciłem ale rok temu nie wiem ile teraz ale napewno warto zapisac sie przed nowym rokem podobno po nowym roku mają byc spore podwyszki
|
|
Re: Cena prawa jazdów |
Ojj przepraszam za błąd :). Ja słyszałam , że kosztują 900zł ale nie jestem pewna i dlatego pytam się :).
|
|
boy2 dlatego wlasnie chce się zapisac:).
|
|
To nie prawo jazdy kosztuje tylko KURS. Prawo jazdy ( jako dokument) dostaje się po zdaniu egaminu w WORD. To tak gwoli uporządkowania;)
|
|
Ja się dowiadywałam, kurs będę robić u Ferenca, ale wszędzie jest problem z ilością miejsc - ciężko się już załapać na te 'stare zasady' - nie ma możliwości egzaminów... Aaa i mam płacić 1000 zł plus badania lekarskie około 100 zł plus za wyrobienie prawka coś tam ale nie wiem ile.
|
|
Orientuje sie ktos w cenach lewo jazdow? Na Anglie jak znalazl. Głos Rozsądku
|
|
W OSK Borawski ostatnio sie zapisałem i cena obecnie to 900zł (z placem,materiałami) mają biuro vis a vis Parku na Legionów (32 chyba)...
|
|
Najlepiej robić u Pana Przestrzelskiego z Piątnicy,1000zł kurs,badania 80zł i odebranie prawka 90 zł.
|
|
Tylko ,że Przestrzelski nauczy jedynie jazdy na trasie Piątnica -Czarnocin -Chludnie.Od kiedy W mleczarni w Piątnicy zlikwidowali komin,do Łomży nie jeżdzi z obawy ,że do domu nie trafi.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |