poniedziałek, 14 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ciekawe zwyczaje czeczeńskie

http://www.youtube.com/watch?v=eW2D79CZTpk&feature=related

Cytaty z filmu:
Ramzan to typowy czeczeński patriota - ma 4 żony, 23 dzieci i 78 wnucząt.

- A jeśli dziewczyna cię nie pokocha? Na pewno się nad tym zastanawiałeś.
- Nie zagłębiam się w te kwestie - kocha - nie kocha...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ciekawe zwyczaje czeczeńskie

No to je podziwiaj :)
Bo ty do jednej zony nie jesteś zdolny nie mówiąc już o dzieciach :):):)

No trolik - zaskakujesz mnie. Obstawiałem, że pierwszym trolem będzie Andy. A ty już po 3 min wychwyciłeś mój temat. Brawo !!!! Rozwijasz się.
I pamiętaj o pierwszej zasadzie efektywnego trolowania: ZAWSZE KOMENTUJ TEMAT BEZ ZAPOZNANIA SIĘ Z NIM.

Zauważcie, że dziennikarka reportażu chodzi w chustce, będąc w Czeczenii musi przestrzegać czeczeńskich zwyczajów.

No i tu masz zupełną rację Prącik :):)

Nie czytam gówna które wklejasz :):):)

Dobrze, że przyznajesz się do trolowania. To pierwszy krok do normalności. Poproś mamę, żeby zabrała ci komputer, wygnała na dwór. Poznasz ludzi, może dziewczynę i być może będziesz normalnym człowiekiem.

A poza tym pacanku - filmów się nie czyta. Filmy się ogląda. Jednak, żeby skapować, że to link do youtuba trzeba trochę myśleć.

Przy tobie Prąciku nie ma takiej potrzeby :):)
Szkoda wysilać intelekt na oblądanie i czytanie twoich życiowych koszmarów :):):)

PROTAKUAS WKURW.... MNIE I POZWOLĘ SOBIE NAPISAĆ DO CIEBIE NIEUDACZNIKU ŻYCIOWY A WIESZ O CZYM MENDO PISZĘ BO ZNASZ SWOJĄ SYTUACJĘ ŻE LEDWO NA OPŁATĘ NETA STARCZA ZRESZTĄ WIEMY TO OBOJE.
PŁACISZ ZA NETA ODMAWIAJĄC SOBIE LEKÓW BO TYLKO TU CZUJESZ SIĘ SPEŁNIONY, TWOJA KARIERA ŻYCIOWA TO FORUM 4LOMZA I TO CIĘ JARA.
NIENAWIDZISZ TYCH LUDZI BO WIESZ ŻE SĄ BARDZIEJ INTELIGENTNI OD CIEBIE I TO CIĘ BOLI
JESTEŚ ZWYKŁYM KUTASEM INNI TO NAZYWAJĄ TROLEM DLA MNIE JESTEŚ WIELKIE ZERO, JESTEŚ CZYMŚ CO NIE POTRAFI PORADZIĆ SOBIE W ŻYCIU TYLKO NIE PŁACZ TERAZ I SIĘ NIE WIESZAJ BO NIE CHCĘ MIEĆ TAKIEGO CWELA NA SUMIENIU CHOCIAŻ NIE JESTEŚ CZYMŚ WARTOŚCIOWYM TO ZAWSZE BĘDĘ MIAŁ TAKIE GÓWNO NA SUMIENIU

haha - zbychu drugi pacanie, myślisz, że jak użyłeś Caps Locka to jesteś mądrzejszy? Błąd! To ty masz czytać to co ja piszę, to ty masz wchodzić na posty, które ja zakładam.
Nie licz, że przeczytam więcej jak jedno zdanie twojego bełkotu.
Doczytałem do tej opłaty za neta. HaHa - tym mnie naprawdę rozbawiłeś. Przypomniały mi się czasy z wczesnej podstawówki, gdy licytowaliśmy się z kolegami "a ja mam rower z przerzutkami" "a ja mam klocki lego" . Jak widać ty nie wyrosłeś z tego wieku. Jak każde dziecko starasz się przyciągnąć uwagę ludzi, którzy ci imponują.

Ja wiem, że ty spijasz z ekranu każde słowo, które napisze. Dni, kiedy nie pojawię się na 4lomza są dla ciebie stracone.
A reszta dzisiejszego dnia będzie dla ciebie piekłem! Dlaczego? Bo na dziś wyłączam kompa. Nie błagaj, nie proś! Zachowaj resztki godności.

Być może jutro założe jakiś temat by nakarmić was nędzne trole. Na dziś zostawiam was samych sobie żałosne istoty.

Deklu nawet nie wiesz z kim piszesz ale teraz ci napiszę że piszesz z tym co dwa tygodnie temu prosiłeś o pracę jako magazynier a ja po wysłuchaniu cię stwierdziłem że jesteś debilem.
I Nie dawno dowiedziałem się że to twój nick, nie dał bym ci nawet butów czyścić a co dopiero doglądać moich produktów na magazynie.
Za długo na moją firmę pracowałem żeby powierzyć takiemu deklowi jak ty, poszukaj pracy w zieleni a u mnie więcej się nie pokazuj wolę Czeczenów bo są mądrzejsi od ciebie i chociaż mam im więcej zapłacić jak za takiego dekla jak ty to przynajmniej śpię spokojnie.

HAHHA - Zbysio marzyciel? haha dowcipniś. Wybacz, ale nie miałem ochoty czytać drugiego zdania. Może streść w trzech słowach co żeś tam nabazgrolił.
Pozwalam ci łaskawie spić jeszcze jedno zadanie, które dla ciebie napiszę troliku - żebyś nie poszedł spać z pustym brzuszkiem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org