Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobre miejsce na klasowy zlot |
Szukam fajnego miejsca na spotkanie po nastu latach od matury. :) Impreza planowana jest na maj/czerwiec. Możecie mi coś polecić? Pozdrawiam :) roann
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobre miejsce na klasowy zlot |
jak daleko może być od Łomży? Czy nie ma to zanczenia?!
|
|
Jak będzie ciepło to jakis piknic
|
|
Tylko Zbyszko w Nowogrodzie.
|
|
ANTY-Ptysiu Fajny nick :)
|
|
ANTY-Ptysiu ty lubisz kisić się w murach ??!!. ptysiu ma rację !!, maj-czerwiec to tylko plener czyli piknik pod chmurką :)
|
|
spytaj się nas w maju w czerwcu... LORD ON
|
|
:) "Pod chmurką" jest fajnie, ale chodzi o to, żeby jakieś "dodatki" jeszcze były. Oglądałam ofertę Mamuciej Doliny i szukam czegoś, co mogłoby stanowić alternatywę do niej. Odległość ma, powiedzmy, mniejsze znaczenie, ale, myślę, że w promieniu 20-25 km. od Łomży, byłoby optymalnie. :) To ma być impreza integracyjna ;) po latach niewidzenia się, z noclegiem, jedzeniem, różnego typu napojami.... Ale nie w garniturach i kreacjach wieczorowych. ;) Pozdrawiam :) roann
|
|
Olszyny - jeszcze przed Wizną ....albo wyżej wspomniany Zbyszko - mają grill, miejsce na ognisko... zadaszenie _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Do Malachit: Nie trzeba siedzieć w murach. Zbyszko ma fajny taras z pięknym widokiem na Narew. Pozdrawiam
|
|
ANTY-Ptysiu przekonałeś mnie. Przyznaję iż widok na narew wtedy (maj-czerwiec) będzie suuper :). Pozdrawiam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |