Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dziś są moje imieniny ANDRZEJKI |
http://pl.wikipedia.org/wiki/Andrzej_Aposto%C5%82 Pomyślcie o mnie jak staniecie samochodem albo rowerem na przejeździe kolejowym przy znaku drogowym - Krzyżu Świętego Andrzeja Kto chce mi zrobić prezent to proszę wysłać tę modlitwę pod te adresy: sekretariat-abp@mkw.pl; aci@aci.waw.pl; rzecznik@mkw.pl; sekretariat@mkw.pl; kanclerz@mkw.pl; redakcja@archidiecezja.warszawa.pl; draw@warszawa.opoka.org.pl; nuncjatura@episkopat.pl; E.Ozorowski@episkopat.pl; adydycz@episkopat.pl; kuria@kuria.lomza.pl; sstefanek@episkopat.pl; bpstan@kuria.lomza.pl; jczap@interia.pl; jacek_kot@op.pl; kuria@lomza.opoka.org.pl; sekretarzabp@vp.pl; kuria@przemyska.pl; dr@rzepedz.pl; info@ak.przemyska.pl; koao.krosno@interia.pl; niedziela-przemysl@sponsor.com.pl; studio@radiofara.pl; wsd@przemyska.pl Kto się nie lubi modlić może wypić proponuje wznieść toast za Nowego Biskupa i za Diecezję Łomżyńską Serca w Górę !!!!! Wznosimy je do Pana nie tylko złote kielichy mszalne O Ducha Prawdy dla skorumpowanych Kumoterstwem Fałszywości Duszpasterzy Łomżyńskich Trwających w grzechu przeciw Duchowi Świętemu Dla Których ten Duch jest już duchem ŚW. Pamięci uprawiają Oni "Duchowy Kanibalizm" Oraz Ducha Prawdy dla skrępowanych milczeniem pozostałych Duszpasterzy Łomżyńskich aby odważnie dawali Świadectwo Prawdzie obnażając fałszywość tych pierwszych Przyjdź Duchu Pocieszycielu Przyjdź Duchu Święty do naszej Diecezji w Duchu Prawdy, prostej zwykłej prawdy której w zakłamanej Łomży od dawna brakuje. Nawiedź nas Duchu Pocieszycielu w nowym Biskupie Łomżyńskim i obdarz Go mocą aby odważnie dał świadectwo Prawdzie naszych czasów tak jak Jezus który zachęcał do zburzenia świątynnych interesów i budowania autentycznej komunii. Uczyń Go w tym dążeniu nie ugiętym i niepokornym gotowym za Prawdę ujawnioną w Ewangelii oddać życie bezkompromisowo jak Jerzy Popiełuszko, jak Św. Andrzej patron Łomżyńskiej Diecezji. Bo : Trwają Oni w grzechu przeciw Duchowi Świętemu w masowym świętokradztwie i współczesnej formie ZŁO – Tego Cielca Pozoranctwo - dwulicowość - hipokryzja - obłuda - Mamona POZNACIE ICH PO OWOCACH Diecezjalna Większość Posnęła na modlitwie w swoich wypasionych kościołkach przed bałwochwalczymi przedmiotami swoje wiary wystawionymi na straganiarskich ołtarzach własnych egocentrycznych, egoistycznych, narcystycznych świątynnych interesów zło.te monstrancje zło.te krzyżyki zło.te relikwiarze w zło.dziejskim zdradzieckim zło czynnym Kościele Rzymskokatolickim barbarzyńskim i neopogańskim zbudowanym na męczeńskiej krwi Jezusa i wiernych mu chrześcijan nad naszymi głowami za przysłowiowe 30 srebrników Układając się i współżyjąc z ojcem wszelkiego kłamstwa kapłani łomżyńscy cudzołożą przeciw własnemu Bogu płodząc owoce zła za które są kolegialnie odpowiedzialni w "swoim" pogrzebanym przez siebie, umartwionym na modlitwie martwym Kościele na Ziemi Łomżyńskiej. Prosimy Cie Panie daj Mu Zmartwychwstanie. Przyjdź Królestwo Twoje. Bądź wola Twoja jako w niebie tak i na ziemi naszej Ziemi Łomżyńskiej aby bramy piekielne zakłamania nas nie przemogły ! Potężna Niebios Królowo i Pani Aniołów, Ty, która otrzymałaś od Boga posłannictwo i władzę, by zetrzeć głowę szatana - prosimy Cię pokornie: rozkaż hufcom anielskim, aby ścigały szatanów, stłumiły ich zuchwałość, a zwalczając ich wszędzie, strąciły do piekła. Święci Aniołowie i Archaniołowie, brońcie nas i strzeżcie nas. Amen. ----------------------------------------------------------------------------- NIECH BĘDZIE POCHWALONY JEZUS CHRYSTUS. Dziękuję za modlitwę Andrzej z parafii Andrzeja Boboli w Łomży Chrześcijanin zaszczuty przez chrześcijan w Łomży Diecezja Łomżyńska Andrzejki 2011
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dziś są moje imieniny ANDRZEJKI |
Moje też! Wszystkiego najlepszego moim imiennikom! londonay.com/LM4949
|
|
Re: Dziś są moje imieniny ANDRZEJKI |
Wszystkiego najlepszego wszystkim Andrzejom
|