niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
internet z Vectry

Co sądzicie o necie z Vectry. Dla mnie to zly sen zktorym muszę męczyć sie przez najbliższe miesiace. Blokowane porty, ograniczanie przez to mozliwości pelnego wykorzystania neta, zero mozliwości sciągania. MAKABRA.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: internet z Vectry

Kto Ci blokuje porty?!
Mam Internet z Vectry i jestem zadowolony bardziej, niż z DSL'a z Tepsy. Vectra chodzi mi bardzo dobrze. Korzystam z wielu programów P2P, ściągam bardzo dużo, więc jestem pewien, że NIE MA ŻADNYCH BLOKAD!!!

Pozdrawiam

Tak jest wszędzie.Ja mieszkam w Kolnie i też mam neta że ledwo żyje!!!
Tak jak ty.
Ostatnio trzeba uważać na Windows Update.
Mój znajomy co ma sklep w Kolnie z komputerami powiedział mi że miał klienta któremu po aktualizacji Windowsa wcieło mu filmy z twardziela.
Także trzeba uważać przy wczytywaniu oryginalnych płytek na kompa bo instaluje wirusa co kasuje filmy,mp3.
Więc wzmożona uwaga.

Niech wypowie sie tutaj spec od internetu Śledczy :)

Powinienes wiedziec ze przy najnizszym necie Vectra nie daje publicznego IP a co z tym sie wiaze nie mam mozliwosci sciagania. Za publiczny IP trzeba dodatkowo placic 12,20 zl za miesiac.Jest to czyste oszustwo z ich strony gdyz przy podpisywaniu umowu o tym nie informuja.

Może ktoś poda więcej szczegółów n/t vectranet (jak to się sprawuje w różnych zastosowaniach), bo mam zamiar się do nich przenieść z infolanu, który ostatnio zawodzi. A kiedyś było całkiem przyzwoicie...

korzystajcie z opcji szukaj ;]

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=43090&t=43090

właśnie za tydzien bede miał z vectry 1Mb zobaczymy co to będzie :)

pozdrawiam

Ludzie! Co ma zewnętrzne IP do programów P2P? Przez kilka lat byłem w sieci z podzielonym DSL'em. Nie miałem publicznego adresu IP, a ściągałem na potęgę. Podobnie jest teraz. Publiczne IP przydaje się, kiedy np. chcemy być użytkownikiem "aktywnym", np. w programie Direct Connect (DC++). Poza tym bycie za firewallem nie przeszkadza kompletnie w niczym...

Pozdrawiam

Markac, było zimno ręce mi się trzęsły i nie wcisnął się do końca ;
Przesadzasz jak zwykle.

Ptysiu chciałeś i masz mojo wypowiedz ...

Właśnie ściągam album Eska Dance Eskadra i już go ciągne od 21:30 a jest 85% ściągnieca ... koszmar 109 MB 4 godziny mi ściąga ... Powiem wam jak zmienie na 1 MB za to cene w Vectrze to może zmienie zdanie ale teraz to ja czekam jak najszybciej mi się umowa skączyła jeszcze miesiąc i zmieniam chyba INTROLAND czy jakoś tak... albo w Vectrze na nowych warunkach i mnie *** boli że im nie pasuje ...

witam.
mieszkam w Perspektywie mam neta z IST i tam nie ma takich problemów o których tu piszecie.

Oj to cienko z tą vectrą

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org