poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Infoland

Czy ktoś z was korzysta z usług firmy Infoland ?? bo mi w styczniu się kończy umowa i chce zmienić usługodawce internetu bo przy takiej cenie i prędkości co daje Vectra no to głowa mnie jusz boli .... bo słyszałem że w Infolandzie jest pół Mega za 59 zł i sieć osiedlowa najlepiej napiszcie swoje uwagi i pozytywne opinie o tej firmie albo inno któro byście godnie polecali ... za komentarze dziękuje ;-)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Infoland

Chodzi ci o tą na Bawełnianej firme ?

A ile jest Infolandów w Łomży ? chyba jeden czy się może pomyliłem =/ zna ktoś lepszy internet niż Vectra ?

A co na Bawełnie jas jakas firma z netem??

grzybek

Chyba na Lniarskiej !?

w NordCom'ie na Bema mają neta ale nie wiem jak chodzi i za ile.

Oj cienko chodzi, kolega miał....... jak dla mnie nie do przyjęcia. Podłączali toto drogą radiową....

w Nordcomie to nędza nędza nędza ..........

na jakiej ulicy mieszkasz bo wiem, ze na Staffa, Zeromskiego i Prusa ma IST na dniach już zakładać,a ja z ich usług jestem zadowolony

Ja na Reymonta i chyba IST nie ma tutaj =/ kurde żeby zrobili do stycznia bo już mam dość tej Vectry nawet przez sieć grać nie można =/

śledczy a jaki masz pakiet że tak nędznie chodzi :P ? ja to właśnie planuje 1Mb wziąść z kablóweczki

najniższy i płace 59 zł za lipne 118 kb i tak tyle nie ma, i tylko mi zostaje albo przedłużyć na tych samych warunkach albo zrezygnować bo za tako kase nie opłaca się !

Net z Vectry chodzi pięknie. Mam 1mbit, ale testy prędkości i tak pokazują więcej.

Pozdrawiam

A możno zerwać umowe i założyć od nowa w nowych cenach ??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
usługi
Kompleksowe wykończenia mieszkań. Łazienki, szpachlowanie, malowanie, sufity, zabudowy płytą k-g, elektryka, układanie paneli.
tel. 508448180
rolnictwo
Do skoszenia 2 ha łąki.
tel. 517981200
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org