piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sonda

Czy nie masz nic przeciwko, aby Ptysia wyrzucić z forum? Zakreśl odpowiedź:

a). TAK, nie mam nic przeciwko
b). NIE, nie mam nic przeciwko"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sonda

B)
Ps. i tak to nic nieda :)

Nic nie mam przeciwko żeby ptysiu kupił sobie nowy dysk,nowo pamięć ram i wrucił do przedszkola ....

Bzdura, Ci co proponują usunięcie Ptysia sami wbijają go w ambicję, że jest nie do zastąpienia. Zwróćcie uwagę, gdyby nie Ptysiu, nie wiem czy istniałoby forum. Każdy z jego tematów jest szeroko komentowany, jak żaden inny. Niektórzy, co jego tak krytykują, są niewiele starsi od niego albo i nawet młodsi i wcale nie piszą mądrzej od Ptysia. Nie wyżywajcie się tak na Ptysiu, bo tylko źle świadczy o Was. Ptysiowi, jeszcze admin nic nie zarzucił, a jednemu z nas już wycofano temat za puszczanie w obieg fałszywych wiadomości. Ja też byłem straszony sądem, za pisanie nieprawdy.
Każdy z forumowiczów ma prawo pisać co chce, tylko żeby nie obrażał innych i nie uzywał słów wulgarnych, a Ptysiu tego nie robi, co się zdarza niektórym forumowiczom. Nie popadajmy w samouwielbienie, każdemu z nas zdarza się pisać bzdury. Tyle razy było już pisano, żeby nie komentować tematów Ptysia. Sam swoich tematów nie komentowałby.
Który to już temat w tym roku o usunięciu Ptysia? Wątpię czy coś wskóracie.

Pozdrowienia.

Maciek dzieki
Ps. zobaczcie ile wurgaryzmó używa MrS w swoich wypowiedziach :)

i dlatego uważam że na forum może wypowiadać się każdy !.

Tommeknet, coś te odpowiedzi mało logiczne są :)
A może odpowiedć c): Nie, tak, nie mam nic przeciwko? ;D

--
Samotność to emocjonalna trzeźwość.

tommeknet "zagrał" chyba zbyt inteligentnie.

Wydaje mi się, że to miał być dowcip w swej logice zblizony do pytania "Czy przestał Pan już brać łapówki?", na które nie ma dobrej odpowiedzi spośród "nie" i "tak".

tommeknet'owi chodziło o to, żeby każda odpowiedź sugerowała, że Ptysia należy z forum usunąć. Przynajmniej ja tak to zrozumiałem...

Przepraszam, że objaśniam dowcipy, jakbym znalazł się na Międzynarodowym Zlocie Blondynek, ale wydaje mi się, że podeszliście do tego tematu zbyt zasadniczo.

Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 26-11-05 17:47

Czy nie masz nic przeciwko, aby Ptysia wyrzucić z forum
?

Madaj co tu jest inteligentnego w powyższym pytaniu, słowa Ptysia wyrzucić już pokazują wrogość do innej osoby.

Pozdrowienia.

ptysiu 91 istnieje. Jast swoistym fenomenem. Do tego jest najpopularniejszym forumowiczem. A dlaczego? Odpowiedż jest prosta - bo nas bulwersuje. Na tym bazują wszystkie massmedia. To im nakręca koniukturę.
Człowiek nie zainteresuje się tym co normalne. ale zaintresuje się tym, co odbiega od normy, a jeszcze lepiej - trąci sensacją.
Ten dzieciak nieświadomie osiąga to, do czego wielu polityków chciałoby dojść przy pomocy speców od marketingu, reklamy i Bóg wie czego jeszcze. Nawet Tymochowicz nie wymyśliłby ptysia.
A nasz stosunek do ptysia tylko bardziej go podkręca. Większość ludzi dawno zmieniłaby nick, albo czmychnęła do mysiej dziury. A on nie. On robi to nieświadomie, co oznacza, że ma polityczną intuicję.
Ten dzieciak prawdopodobnie zostanie wielkim politykiem, a przynajmniej ma ogromną szansę. Bo polityk plucie w twarz musi zinterpretować, jeśli nie na swoją korzyść, to przynajmniej neutralnie (np. deszcz pada).

Moze i zostane politykiem :)

Chyba, że ktoś Cię przykona że byłeś w błędzie.

Ale są też i tacy, którzy nigdy się nie mylą i zawsze mają rację (tzn. nigdy nie dają się przekonać).

Na powyższe odpowiedź: b)

P.S. Skoro w rzeczywistości rzewczywistej równości nie ma to jestem na równością przynajmniej w rzeczywistości wirualnej.
Dlatego jestem za wirtualnym marszem równości.
Od tego jest internet, żeby każdy maił prawo pleść co mu ślina na klawiaturę przyniesie.

ptysiu 91 tak trzymać oni ci poprostu zazdroszczą pozdro

adam bmc wiem :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org