Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda |
Czy nie masz nic przeciwko, aby Ptysia wyrzucić z forum? Zakreśl odpowiedź: a). TAK, nie mam nic przeciwko b). NIE, nie mam nic przeciwko"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonda |
B) Ps. i tak to nic nieda :)
|
|
Nic nie mam przeciwko żeby ptysiu kupił sobie nowy dysk,nowo pamięć ram i wrucił do przedszkola ....
|
|
Bzdura, Ci co proponują usunięcie Ptysia sami wbijają go w ambicję, że jest nie do zastąpienia. Zwróćcie uwagę, gdyby nie Ptysiu, nie wiem czy istniałoby forum. Każdy z jego tematów jest szeroko komentowany, jak żaden inny. Niektórzy, co jego tak krytykują, są niewiele starsi od niego albo i nawet młodsi i wcale nie piszą mądrzej od Ptysia. Nie wyżywajcie się tak na Ptysiu, bo tylko źle świadczy o Was. Ptysiowi, jeszcze admin nic nie zarzucił, a jednemu z nas już wycofano temat za puszczanie w obieg fałszywych wiadomości. Ja też byłem straszony sądem, za pisanie nieprawdy. Każdy z forumowiczów ma prawo pisać co chce, tylko żeby nie obrażał innych i nie uzywał słów wulgarnych, a Ptysiu tego nie robi, co się zdarza niektórym forumowiczom. Nie popadajmy w samouwielbienie, każdemu z nas zdarza się pisać bzdury. Tyle razy było już pisano, żeby nie komentować tematów Ptysia. Sam swoich tematów nie komentowałby. Który to już temat w tym roku o usunięciu Ptysia? Wątpię czy coś wskóracie. Pozdrowienia.
|
|
Maciek dzieki Ps. zobaczcie ile wurgaryzmó używa MrS w swoich wypowiedziach :)
|
|
i dlatego uważam że na forum może wypowiadać się każdy !.
|
|
Tommeknet, coś te odpowiedzi mało logiczne są :) A może odpowiedć c): Nie, tak, nie mam nic przeciwko? ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
tommeknet "zagrał" chyba zbyt inteligentnie. Wydaje mi się, że to miał być dowcip w swej logice zblizony do pytania "Czy przestał Pan już brać łapówki?", na które nie ma dobrej odpowiedzi spośród "nie" i "tak". tommeknet'owi chodziło o to, żeby każda odpowiedź sugerowała, że Ptysia należy z forum usunąć. Przynajmniej ja tak to zrozumiałem... Przepraszam, że objaśniam dowcipy, jakbym znalazł się na Międzynarodowym Zlocie Blondynek, ale wydaje mi się, że podeszliście do tego tematu zbyt zasadniczo.
|
|
Autor: tommeknet (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 26-11-05 17:47 Czy nie masz nic przeciwko, aby Ptysia wyrzucić z forum? Madaj co tu jest inteligentnego w powyższym pytaniu, słowa Ptysia wyrzucić już pokazują wrogość do innej osoby. Pozdrowienia.
|
|
ptysiu 91 istnieje. Jast swoistym fenomenem. Do tego jest najpopularniejszym forumowiczem. A dlaczego? Odpowiedż jest prosta - bo nas bulwersuje. Na tym bazują wszystkie massmedia. To im nakręca koniukturę. Człowiek nie zainteresuje się tym co normalne. ale zaintresuje się tym, co odbiega od normy, a jeszcze lepiej - trąci sensacją. Ten dzieciak nieświadomie osiąga to, do czego wielu polityków chciałoby dojść przy pomocy speców od marketingu, reklamy i Bóg wie czego jeszcze. Nawet Tymochowicz nie wymyśliłby ptysia. A nasz stosunek do ptysia tylko bardziej go podkręca. Większość ludzi dawno zmieniłaby nick, albo czmychnęła do mysiej dziury. A on nie. On robi to nieświadomie, co oznacza, że ma polityczną intuicję. Ten dzieciak prawdopodobnie zostanie wielkim politykiem, a przynajmniej ma ogromną szansę. Bo polityk plucie w twarz musi zinterpretować, jeśli nie na swoją korzyść, to przynajmniej neutralnie (np. deszcz pada).
|
|
Moze i zostane politykiem :)
|
|
Chyba, że ktoś Cię przykona że byłeś w błędzie. Ale są też i tacy, którzy nigdy się nie mylą i zawsze mają rację (tzn. nigdy nie dają się przekonać). Na powyższe odpowiedź: b) P.S. Skoro w rzeczywistości rzewczywistej równości nie ma to jestem na równością przynajmniej w rzeczywistości wirualnej. Dlatego jestem za wirtualnym marszem równości. Od tego jest internet, żeby każdy maił prawo pleść co mu ślina na klawiaturę przyniesie.
|
|
ptysiu 91 tak trzymać oni ci poprostu zazdroszczą pozdro
|
|
adam bmc wiem :)
|