czwartek, 10 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Historia Dzejsona

Pewnie spora część z Was słyszała o tym: http://www.youtube.com/watch?v=_6ZHnXhSqRA&feature=related Norbi, koleś, który początkowo nagrywał Dzejsona czyli Tomka, tylko dla żartów, później okazał mu serce i naprawdę cholernie pomógł, niesamowita historia. Żyjemy w takim kraju, gdzie alkoholika można spotkać na każdym rogu, więc każdy kilku zna. Ja już dawno doszedłem do takich wniosków, że większość tzw "meneli", których znam to ludzie z ogromnymi talentami i możliwościami, a ktoś kiedyś powiedział, że wielka inteligencja idzie w parze z obłędem. W mojej okolicy mieszka kilku takich ludzi, jeden z nich kiedyś był najlepszym spawaczem w stoczni, drugi miał wielką firmę budowlaną, jeszcze inny robił niesamowite rzeźby z drewna. Na dno sprowadził ich jakiś problem, którego nie dali rady rozwiązać. Smutna sprawa, ale cieszy mnie fakt, że są jeszcze pomocni ludzie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Historia Dzejsona

spawacz stoczni, tez słyszalem jego opowiesci :))

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ogladalem dzejsona od pierwszych odcinkow az po ostatnie i wkoncu po ostatni odcinek... to prawda Norbii okazal mu duze serce ale szkoda ze to sie tak skonczylo (jakby ktos nie wiedzial dzejson nie zyje)

Ale pierdolenie może otwórzmy ruch wspierania żuli?? Nikt mu dynksu na siłę nie wciskał,a prostytutka też w dzieciństwie marzyła o czymś innym, może lepiej ja wspierać??

A kto każe Ci kogokolwiek wspierać? Naucz się czytać ze zrozumieniem bo masz z tym problemy, z przyswajaniem informacji pewnie też. Jeszcze coś mądrego do powiedzenia?

Ten co miał firmę zamarzł w krzakach ze trzy lata temu. Spóźniłeś się

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
nieruchomości
Do sprzedania działki budowlane w Konarzycach, gmina Łomża.
tel. 698506416
nieruchomości
Bezpośrednio sprzedam siedlisko w Czarnocinie nr 21 z dostępem do rzeki. Dom piętrowy, budynki gospodarcze, działka pół hektara. Cena 850 tys. zł do negocjacji.
tel. 571383195, 600440727
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org