Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Budowy |
Witam! Mój chłopak szuka pacy czy może wiecie gdzie są prowadzone jakieś budowy gdzie ludzi potrzebują? Lusia
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Budowy |
Niech spyta w starym kinie Październik u P.Świderskiego.tam trwają prace. Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
a no własnie Pan Świderski po jego półtorarocznej pracy. bez zdania racji powiedział żeby sobie roboty innej szukał. inaczej go nie nazwe jak "CH***" Lusia
|
|
Ups...chyba mówimy o innej osobie,albo Twój facet coś,,zwinął,, z tej budowy,skoro tak go potraktowano;] nie mnie to oceniać,ale dla mnie P.Świd....jest ok:) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
no właśnie nic nie zwinął. a czy mówimy o Piotrku? Z dnia na dzień go zwolnił eh.. wydawal sie niby ok ten facet. z tego co się orientuje to duzo osób pozwalnial bo zima idzie a nowych przyjmuje. Lusia
|
|
pomyliłam sie nie półtora roku tylko rok ;] tam pracował. Lusia
|
|
nie tylko tego goscia tak załatwił ja pracowałem pół roku bez zarzutu i to samo mnie spotkało. jak go terminy gonią to jest wręcz przemiły a jak zima przychodzi to traktuje ludzi jak ....... szkoda gadac. sam teraz na zime zostałem bez roboty. on jest ok jak cos chce. ale jak pracownik czegos oczekuje od niego to ma go w dupie. jeszcze raz szkoda gadac. a co do roboty to slyszalem ze na zawadzkiej potrzeuja. 696969696969
|
|
lusia26 nie mówimy o Piotrku;] to starszy,przesympatyczny człowiek. jacob69-czy u Niego pracowałeś? skoro tak,to zaczynam się bać o swojego faceta;/ Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
wstyd panie widerski .pański ojciec przeżył siewierą rosję i był wporządku a syn na kogo wyrusł syn lomzyniak24
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |