niedziela, 03 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Budowy

Witam! Mój chłopak szuka pacy czy może wiecie gdzie są prowadzone jakieś budowy gdzie ludzi potrzebują?

Lusia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Budowy

Niech spyta w starym kinie Październik u P.Świderskiego.tam trwają prace.

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

a no własnie Pan Świderski po jego półtorarocznej pracy. bez zdania racji powiedział żeby sobie roboty innej szukał. inaczej go nie nazwe jak "CH***"

Lusia

Ups...chyba mówimy o innej osobie,albo Twój facet coś,,zwinął,, z tej budowy,skoro tak go potraktowano;] nie mnie to oceniać,ale dla mnie P.Świd....jest ok:)

no właśnie nic nie zwinął. a czy mówimy o Piotrku? Z dnia na dzień go zwolnił eh.. wydawal sie niby ok ten facet. z tego co się orientuje to duzo osób pozwalnial bo zima idzie a nowych przyjmuje.

Lusia

pomyliłam sie nie półtora roku tylko rok ;] tam pracował.

Lusia

nie tylko tego goscia tak załatwił ja pracowałem pół roku bez zarzutu i to samo mnie spotkało. jak go terminy gonią to jest wręcz przemiły a jak zima przychodzi to traktuje ludzi jak ....... szkoda gadac. sam teraz na zime zostałem bez roboty. on jest ok jak cos chce. ale jak pracownik czegos oczekuje od niego to ma go w dupie. jeszcze raz szkoda gadac. a co do roboty to slyszalem ze na zawadzkiej potrzeuja.

696969696969

lusia26 nie mówimy o Piotrku;] to starszy,przesympatyczny człowiek.
jacob69-czy u Niego pracowałeś? skoro tak,to zaczynam się bać o swojego faceta;/

wstyd panie widerski .pański ojciec przeżył siewierą rosję i był wporządku a syn na kogo wyrusł syn

lomzyniak24

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org