czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Płyty winylowe

Dziś stałem się (dzięki koledze z tego forum, pozdrawiam;) szczęśliwym posiadaczem świetnego gramofonu, 21letni klasyk, coś pięknego :) Teraz tylko poluję na płyty winylowe, kocham ten klimat, tworzenie nowych brzmień z tak starych kawałków. Chętnie odkupię każde ilości winyli, na pewno u wielu osób przewalają się na strychu, aż szkoda. 23984405 to mój n gg, czekam na propozycje :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Płyty winylowe

Na Allegro tego mnogo.

Mam , ale nie sprzedam , to moja kolekcja , którą darzę dużym sentymentem. Kiedyś widziałem w Sympatii na Krótkiej , ew. Allegro.

Rozumiem, szacunek za kolekcjonowanie takiego cuda. Zobaczę w sympatii, pozdrawiam :)

Zgodnie z obietnicą jak znajdę to podrzucę..

Mam, ale nie sprzedam.Życzę powodzenia w zakupach.

interesują Cię polskie czy zagraniczne też?Sporo tego przywożą z zagranicy prawie za bezcen.

I Polskie i zagraniczne, Belfer dzięki, mam nadzieję, że uda Ci się coś znaleźć :)

Jak coś to powiadomię.

Dzięki, czekam :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org