Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
instruktor |
Witam, ze swoich doświadczeń, którego instruktora prowadzącego kurs prawa jazdy polecacie. Mam na myśli i sposób nauczenia kierowania autem, jak i tzw. kulturę osobistą.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: instruktor |
Polecam sam siebie. Poczekaj do marca aż ukończę kurs instruktorów nauki jazdy. Obiecuję zdanie egzaminu za pierwszym razem. Będziemy w kontakcie:)
|
|
Ja polecam Wawreniuka. Zarówno ojca jak i syna. Dużo można się od nich nauczyć.
|
|
A ja bym polecił, ale on już z tego co wiem nie uczy. Najlepszy instruktor ever. ;)
|
|
A zdecydowanie kogo nie polecacie ? Krzsiek a z Tobą rzeczywiście będę w kontakcie jeżeli mi zrobisz prawko :D:D:D
|
|
Jak to "zrobię Ci prawko"?:) I czy my się znamy? P.s. Daj jakiś namiar na siebie:P
|
|
poprostu_ja popieram to co napisalas.Sam u tego starszego pana sie uczylem i zdalem za pierwszym razem.Zreszto mało kto nie zdaje ;) Polecam!!!
|
|
Mr.Cieniewicz:-) spokojny,cierpliwy,wyrozumiały,konkretny.Ze świczką tak cierpliwego człeka szukać:-)
|
|
The best of Cieniewicz!!!Najelpsiejszy pode słońcem:D facet godny polecania.Pilnować,żeby zapisali do niego,bo to różnie bywa- gościu ma sporą kolejkę do siebie:-) a dlaczego??bo wsio zdaje u niego za 1 razem:D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |