Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bezdomny pies |
Od półtora miesiąca między blokami Kasztelańska, Rycerska biega średniej wielkości pies. Wygląda jak mieszaniec pudla. Może ktoś się zainteresuje i przygarnie. Jeśli znajdzie się osoba o wrażliwym sercu, pomogę w złapaniu psa, TEL. 696202574 To jego zdjęcie: http://imageshack.us/photo/my-images/5/p2809111823.jpg/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bezdomny pies |
przepraszam, link wyżej nie działa, proszę zajrzeć tutaj.
|
|
jak to pluszowy pies lezy Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nie pluszowy tylko zywy tez go widzialam
|
|
Czy ten pies jeszcze nie znalazł domku?
|
|
nie dalej sobie lata po osiedlu
|
|
Joana,chcesz go przygarnąć ?
|
|
Pies w dalszym ciągu biega po osiedlu, co prawda ktoś założył mu czerwoną obrożę i myślałam że może znalazł właściciela, ale niestety.... nie rozumiem po co ktoś to zrobił. Więc może znajdzie się ktoś kto przygarnie psiaka?? Myślę że byłby wiernym kompanem.
|
|
Piesek odrobinę płochliwy,ale szybko nawiązuje kontakt.Jest świetny,pieszczoch,prosi o głaskanie.Potrzebny jest mu kochający domek.Prawdopodobnie ma 4 lata.Jest ktoś o dobrym sercu ?
|
|
rzezcywiście jak pluszak z PRLu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |