Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pomysł na biznes ..... |
Mam luźne 300 tyś zł i myślę w co zainwestować. Macie jakieś pomysły ??? Proszę o mądre propozycje bo te durne i tak tu się znajdą bez proszenia Ty masz prawo mieć swoje zdanie. Ja mam prawo mieć je w dupie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pomysł na biznes ..... |
Po takiej zachęcie,jak ta pod zdjęciem nie warto się męczyć.
|
|
Kup sobie dobrze wyposażoną trumnę i działkę z widokiem na cmetarz.
|
|
otworz dobry klub z dobra muzyka i kazdym rodzajem alkoholu najlepiej dwupoziomowy gdzie jeden poziom bedzie czynny whole week a obydwa tylko w weekendy.. Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Martuchna no no
|
|
zeby nie to ze za bardzo rozp.......m pieniadze bym sie dolozyla...powaga bo juz i taki pomysl przez glowe przeszedl nie raz Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
von chrupka ja mowie calkiem serio slonce...brakuje normalnych lokali takiego typu w lomzy i okolicach niestety.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Płać za pomysł ! a nie chcesz korzystać ZA DARMO z czyjejś inwencji twórczej .
|
|
otworz jakos prodkcje np steropianu albo pustaka mozesz tez zainwestowac w materialy budowlane i wyporzyczalnie sprzetu chodzi mi tu o elektro narzedzia i mozesz st5arac sie o kolejne 300tys dofinasowania oczywiscie musisz zatrudnic przynajmiej 5 osob
|
|
Marlen ja o tym myslalam juz dawno..maz chcial mi na to wylozyc ale ja za bardzo lubie wydawac i nie jestem oszczedna..wogle nienawidze oszczedzac i zyje se z dnia na dzien.... Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Marta,ja tak ostro do autora tematu.
|
|
Martuchna nie gniewaj sie,ale ja mam dziś taki dzień.Endorfiny szaleją.......
|
|
ja to bym zainwestował w coś wyjątkowego ..... .
|
|
von chrupka ojjjjj kazdy czasem tak ma..no ja to powiedzmy nie czasem a czesto :P @ Marlen jesli tak zwracam godnosc:)) Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Jak endorfiny ,to nie jest źle,gorzej ,że szaleją . hahaha
|
|
Ja ostatnio inwestowałam w kogoś wyjątkowego.Nie złuje.Nio
|
|
robciu pewnie w burdel bo to ostatnio twoje ulubione lokale .
|
|
ja to dorabiam sklepy okoliczne ostatnio i te dalsze zreszta tez :P inwestowac jakos mi sie odechcialo po kilku probach oszczedzania....ewww Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Marcin ? Chodzisz za mna ? ja mężczyzna :)
|
|
A ja może marta lub magda lub mariola ?
|
|
Marcin,ja Tobie wierzę,ale w połowie. Hehe
|
|
W ludzi warto inwestować.
|
|
nie musisz mi wierzyć nawet w połowie nie zależy mi na tym .
|
|
Marcin,zauważyłem,że się czepiasz jak rzep psiny ogona :)
|
|
klub 2 poziomowy i 300tysiecy? hahaha! powodzenia to po pierwsze, zreszta w Łomży klubow i barow jak psow i jakos pustkami swieca!
|
|
Autor: MarcinCom28 (---.139.184.14.introlan.pl) Data: 24-10-11 19:11 robciu pewnie w burdel bo to ostatnio twoje ulubione lokale . sam po burdelach chodzisz heheeee , ja nie muszę tam chodzić a szczególnie płacić hahahaahaaaaa........
|
|
Nie czepiam się nikogo Merlinie. pisze to co mysle i co do czego mam pewnośc.
|
|
Soho bo tu nie ma normalnego klubu z prawdziwego zdarzenia...w wiekszosci wpuszczaja malolatow ktorzy jak wypija mysla ze klub jest ich... nawet ja sie nie bawie dobrze w takich miejscach Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.
|
|
Marcinie ,czepiasz się,nic pozytywnego nie wnosząc do tematów ,w których zabrałeś głos .
|
|
robciu Przecież dobrze pamiętam kiedy bgyłeś ze mna w tamtym tygodniu prawie całą noc.
|
|
Merlinie. Ja w żadnym temacie nie zamierzam niczego pozytywnego wnosić. Ja mam poprostu ochotę na pisanie na forum . A ten temat wyjątkowo mi sie podobana takie pisanie.
|
|
no tak hehe , śmieszne hahaaaa. no nic nie poradzę widać tak już musi być na tym pojeb,ym forum ... ale to szczegół haha
|
|
Marcin ,jeśli człowiek się nie rozwija,to automatycznie się degeneruje. Nie ma czegoś pośredniego.
|
|
Autor: Pan i Wladca (---.lomza.vectranet.pl) Data: 24-10-11 18:58 otwórz jakąś produkcję np styropianu albo pustaka możesz też zainwestować w materiały budowlane i wypożyczalnie sprzętu chodzi mi tu o elektronarzędzia i możesz starać się o kolejne 300tys dofinansowania oczywiście musisz zatrudnić przynajmniej 5 osób To jest dobry pomysł :-) Popieram
|
|
a Zbychu ma jakiś inny ciekawy pomysł ????
|
|
merlinie Jestem wystarczająco rozwiniętą osobą żeby sobie pozwolić na odrobinę degeneracji:)
|
|
Robciu ja pomysłów nie sprzedaje chyba mnie już troszkę znasz. Za kilka miesięcy jak wszystko wypali ruszam z drugim biznesem w produkcję :-)
|
|
zbliża się koniec roku tak . ? ja to bym kupił fajerwerki i sprzedawał zysk gwarantowany .....
|
|
A ja nie popieram wykorzystywania ! Niech autor tematu ogłosi konkurs na najlepszą propozycję otworzenia biznesu z nagrodą główną finansową i jakimiś nagrodami pocieszenia dla wszystkich uczestników .
|
|
Marcin hahaha właśnie udowadniasz,ze jesteś bardzo zdegenerowany :)
|
|
aj Zbychu , ja tak dla podpuchy żeby przeciwnika zmylić hehe .... :) Autor: Marlen (---.opera-mini.net) Data: 24-10-11 19:52 A ja nie popieram wykorzystywania ! Niech autor tematu ogłosi konkurs na najlepszą propozycję otworzenia biznesu z nagrodą główną finansową i jakimiś nagrodami pocieszenia dla wszystkich uczestników . dokładnie kolego masz rację . popieram ...
|
|
Pomysłów się nie sprzedaje bo nawet jak nie możesz zrealizować go teraz z braku funduszy to zawsze trzymając go w głowie możesz go zrealizować kiedyś jak Cię będzie stać. Jeśli sprzedaż dziś możesz otworzyć i jutro ale już będziesz miał o jedną konkurencję więcej :-)
|
|
W Łomzy potrzebny jest jakis zaklad przemyslowy np szwalnia bo inwestowac w jakis sklepik sie nie oplaca
|
|
Ja też mam luźną gotówkę 37,54 zł bo wczoraj piwa nie piłem ;-) Z chęcią teraz w coś zainwestuję. Jakieś propozycje ???
|
|
Ogłoś konkurs na najlepszą propozycję z główną wygraną 37,54 zł .
|
|
do Autora Kamasutra (---.adsl.szeptel.net.pl) mam podobną sytuację. i inwestuję w siebie. jeżeli jesteś facetem to może wycieczka do Thailand , taki disneyland dla facetów ;D, byłbym chętny jako kompan, rozumiem ang, mam kasę, jest pomysł, nieruchomości tam o wiele tańsze niż tutaj, to może coś wiecej sie wymyśli na miejscu, jak coś to pisz: adameee@o2.pl . jak ktoś inny to też może pisać. mam ok 30 lat, pozdr.
|
|
o ja cię ........ ??????
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |