piątek, 29 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Trampolina.

Witam, czy może mi ktoś powiedzieć gdzie mogę kupić dużą trampolinę?

Nie MA

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Trampolina.

popytaj na Bernatowicza i w innych sklepach sportowych. Ostatnio widziałem w Auchan w Białym na promocji....

JaSiU tO cHyBa Ja :D

najtaniej będzie pewnie na allegro ja kupłam i jestem bardzo zadowolona

Nie kupuj duzej trampoliny.No chyba ze zamierzasz skladac ja co weekend i jezdzic z nia na jakies koncerty,targi gdzie jest duze skupisko ludzi i beda ci placic za jej uzytkowanie.Ja kupilam synowi na allegro ogromna (5m) srednica i teraz stoi i zawala mi polowe podworka a on skacze na niej raz na dwa tygodnie.

Ale ja poszukuję (4m), i mam duże podwórko, czy może są jakieś inne propozycje sklepów?

Nie MA

lidl

Z braku pomyslu n'a wakacje,wynajelabym takie cacko dla mojej malutkiej..,moje kochane dziecko nudzi sie samej w domu,pobrykalaby sobie,

mam trampoline z niemiec do sprzedania 3,60 m.

Z zabezpieczeniem ?

z siatka zabezpieczajaca i oslona na sprezyny i drabinka do wejscia max do 150kg i 3,66 srednicy jesli cie interesuje odezwij sie na mail januszjankowski@yahoo.de

w sumie mam 3 trampoliny do wyboru do koloru o wymiarach 1x3 metry 2x3,66

jak kogos interesuje to pytac na meila bo sprowadzam takie i rozne rzeczy do kraju nie drogo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org