poniedziałek, 17 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dzień był, a protest?

Kto widział akcję, imprezę czy happening łomżyńskich handlowców - do dzieła! Gdzie, kto z kim przeciw komu i jak to wyglądało?

MRD

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dzień był, a protest?

Nie widziałem jak cala manifestacja przebiegala ,ale całkowicie zgadzam się z handlowcami łomżyńskimi. Jak się domyślam to zapewne większoś radnych jest przeciwna budowaniu tych obiektów w danych miejscach, ale jest to taki motyw, że radni nie mają w tej sprawie nic do powiedzenia. Mieliby ,gdyby powierzchnia użytkowa globalobiektów wynosiłaby ponad 2000m2, ale wynosić ona będzie 1900m2 i decyduje prezydent.
Takie obiekty powinno budować się na obrzeżach miasta, aby drobni sklepikarze na tym nie ucierpieli.

Chrobry

Pewnie nie da się uniknąc tych sieci w Łomży. Ale niech powstaną te sklepy poza jej centrum i osiedlami mieszkalnymi czyli peryferia. Wtedy sklepikarze ucierpią w mniejszym stopniu no i sami mieszkańcy nie będą mieć uciążliwego sąsiectwa. Kampania przeciwko może i ma sens, ale prowadźmy ją z głową. Myślę sobie, że niech głośniej protestują, wtedy więcej będize można od inwestora wyciągnąć.

bardzo mnie cieszy że w bespośrednim sąsiectwie mojego domu powstanie taki sklep. Czego niby Łomżyniacy mają się bać, to jakaś paranoja. Co mnie ma szkodzić że sklep ten powstanie tuż obok mnie, czego mam się niby bać bo nie kapuję?

wujo

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org