Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Restauracje w Łomży |
Czy w Łomży są restauracje gdzie można spokojnie przyjść zjeść? Niedawno się zastanawiałem nad ty, i postanowiłem poszukać. po 4 weekendach znalazłem małą skromną restaurację na południu jest to pijalnia czekolady ,,Czekoladowa Nuta'' zadziwiająco są niskie ceny. Restauracja mieści się przy ul.Kazańskiej 12A Polecam Kurczak1980
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Restauracje w Łomży |
i co najadłeś się ? a po drugie, to nie jest restauracja tylko pijalnia czekolady, no chyba że podają czekoladowego schabowego z czekoladowymi frytkami, a może się mylę więc jakie mają menu? rozwiń temat, nad czym się tak zachwycasz, podaj danie, które aż tak ci smakowało, że warto pisać o tym, a może poemat napisz na cześć "restauracji" onaion
|
|
Mają dobrą kawe Kurczak1980
|
|
napisz krótko i na temat: pijalnia czekolady serdecznie zaprasza bla bla bla i takie tam, a nie pierniczysz o jedzeniu i o długich poszukiwaniach, normalnie chciałeś dobrze, a wyszło ... onaion
|
|
gryczana nie dogotowana! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ta pijalnia to chała nad chałami.
|
|
Mnie się pijalnia czekolady podoba. Podano nam dobrej jakości czekoladę, a kawa jest świetna. A restauracja w Łomży to długi i trudny temat...:)
|
|
Kolejna reklama pytająca?
|
|
oj jedzie reklama, tymbardziej, ze ta pijalnia z restauracja nie ma za wiele wspolnego..
|
|
To ja może spytam niereklamująco:) Czy ktoś potrafi podać mi stronkę na której będzie lista wszystkich łomżyńskich restauracji, barów i innych firm? Fajnie by było, żeby była opcja komentowania i oceniania ale JAWNEGO (korzystając z profilu FB lub G+) czyli wszelkie anonimowe wpisy konkurencji by odpadły i pojawiła by się namiastka konkretnego katalogu:) Może byśmy wybrali taki katalog i "nazwali" go oficjalnym katalogiem forum 4lomza? :) Są jakieś propozycje? Chodzi o katalog lokalny oczywiście:)
|
|
A ja matysiaki polecam,zaje...a gryczana i sos, a pub to kufelek, pod gruszą, itp. Nie ośmieszajcie się głupią reklamą, bo właściciel na idiotę wychodzi.
|
|
Kurczak nie rób reklamy bo możesz zaszkodzić
|
|
no dobra, widzę, że mój post został zignorowany:| To nic:) założę kiedyś nowy temat przy okazji:) Co chwilę przecież ktoś pyta o polecanego specjalistę/sklep/firme/itp Przecież dużo łatwiej było by od razu odsyłać do konkretnego linka z "naszego czteroforumowego" katalogu i z bani. I nie było by tu na forum pseudo-pytanio-reklam i anonimowych pseudo-prawdziwych opinii.
|
|
Wads jak tam browary ????Haha
|
|
dostałem wczoraj maila, że w ciągu 7 dni mają wysłać "paczkę ambasadora" Odezwę się jak już ją otrzymam:) Widzę, że zostanę tu zapamiętany jako zbieracz butelek Wojaka :D
|
|
wracając do tematu. Co sądzicie o czterech porach roku? Ja tam chodzę tylko dla olejów jaki dodają do pizzy:) Wiecie może dlaczego zamknęli lokal w 4+ ?
|
|
kiepska pizza, drogi czynsz... masz powody
|
|
e tam
|