Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lokal |
Czy w Łomży jest potrzebny lokal o tematyce rockowej.Gdzie by ludzie z tych klimatów mogli by się spotkać ? Kurczak1980
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lokal |
tak jest potrzebny najlepiej jak by to było w budynku katedry
|
|
Był ale nie wiem czy jeczsze jest CZESLAW PUB. Super bylo tam. europejczyk
|
|
w czeslawie bylo klimatycznie Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Non stop robimy jakies koncerty w 9ce i czasem frekwencja nie jest az tak zadowalajaca jakby moglo sie wydawac, tym bardziej wskazujaca na to ze naprawde potrzebujecie takiego miejsca z taka muzyka! Jak to w koncu jest? Czy tylko potraficie narzekac ze czegos nie ma? czy nie wiecie ze robimy takie eventy? nie odpowiada wam repertuar? lokal, obsluga? towarzystwo? o co chodzi? http://www.facebook.com/event.php?eid=185678291509697 http://www.pub9ka.pl/lokal.html
|
|
daleko ta 9ka Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Tym bardziej ze robimy to free! nigdy nie pobieralismy zadnych oplat z tego tytulu! Kapele oczywiscie nie graja harytatywnie, ale jako wlasciciele chcemy dac tez cos od siebie! co jeszcze mozemy zrobic? bo ostatnie miesiace wcale nie wskazuja na to zeby w Łomży brakowalo Wam czegokolwiek poza Piwiarnia Warki...............
|
|
daleko skad? sory, w Łomży taksowka z kazdego miejsca nie kosztuje wiecej niz 10zl, ba, na piechote da sie spokojnie dojsc w kazde miejsce w hmmm 10minut? Ja nie mysle zeby przeszkoda byla ilosc km. czy wystroj wnetrza? o co tak naprawde chodzi?
|
|
nie wypowiem sie bo nie bylem w srodku jakos nie bylo po drodze Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Fajny ten klub teraz oglądałem stronę www szkoda że nie wiedziałem o tym miejscu prędzej. Muszę wpaść w jakiś piątek
|
|
to ja wpadne w ten drugi piatek po zbychu :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zapraszamy w najbliższy, na pewno nie pożałujesz bo chłopaki naprawdę świetnie grają! koncerty są organizowane średnio co 2 tygodnie, podobnie z muzyką klubową! Koncerty zwykle w piątki, klubowo w soboty. Może Wy macie jakieś ciekawe propozycje? czekamy na konkrety :)
|
|
A jaka kapelka będzie grać w najbliższy weekend? bo ja lubię bluesa. Oglądałem właśnie Waszą stronkę Internetową. Z chęcią bym poszedł na koncercik bluesowy. Ale czy ktoś oprócz Polityki gra jeszcze bluesa w Łomży. Bo oni juz byli, to pewnie ich już nie będzie.
|
|
ja tez zerknąłem na str przypomniala mi sie kafateria troche Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Polityka grala u nas juz 3 czy 4 razy i zagra jeszcze nie raz :) W piątek zaś: Spin Dolls.Grupę tworzą Przemek Kamiński,Czarek Borusiewicz,Janek Korsan, Sławek Śledziewski i Adam Mordasiewicz. Będzie dużo fajnej muzy od popu do rocka......
|
|
adamosxx, Kafeteria byla dlugo, dlugo po nas :) Dziwie sie ze sa jeszcze ludzie w Łomży którzy nie znaja naszego lokalu, bo chyba jako jedyni robimy tyle koncertow z muzyka na zywo! :)
|
|
nie no ja znam ten lokal ale w nim nie bylem jakos mi nie po drodze zawsze było Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
adamosxx nie zapomnij Ty idziesz tam w następny piątek ;-)
|
|
ja znam wasz lokal ale pierwszy raz slysze ze gracie tam koncerty, wydaje mi sie, ze powinniscie postawic na reklame, ja ani nie widzialam ani nie slyszalam o takich imprezach u was, a mam do Was rzut beretem
|
|
lauracrow1 też o tym pomyślałem
|
|
zbychu ma chrapke na beret Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
wystarczy polubic nasze konto na FB i bedziecie wiedziec o wszystkim na biezaco, niestety nie stac nas zeby co 2tyg. placic za reklame na 4lomza, tym bardziej ze jak juz wpsomnialem, nie pobieramy zadnych oplat z tytylu wstepu :)
|
|
|
Autor: Ja jak Ja (---.elomza.pl) Data: 11-10-11 20:25 cyt. .........bo ostatnie miesiace wcale nie wskazuja na to zeby w Łomży brakowalo Wam czegokolwiek poza Piwiarnia Warki............... Właśnie tego łomżyniakom brakowało i jak sami twierdzą niedługo będzie pozamiatane na polu lokali w Łomży. Ciekawe czy i wasz pub będzie wg. nich zamieciony.
|
|
No to i ja się wygiorę w któryś piątek :):):) Ale pewnie w ten bliżej Zbycha:):):):)
|
|
Ja jak Ja Dokładnie ,potrafią tylko narzekać ;) Mało ludzi przychodzi posłuchać dobrej muzyki , dajmy na to w wakacje koncert KASY CHORYCH , bardzo mało ludzi było , na Dodzie dzikie tłumy ;) Byłam u Was na DNA , super koncert :)
|
|
OOooooo Czesiek to było coś. Siekiera w powietrzu, ale lokal ok!
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |