sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Darmowa TV

Prawdopodobnie w Łomży już jest darmowa telewizja, ok. 20 programów. Czy to prawda a jeśli tak to jak to uruchomić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Darmowa TV

Musisz sobie telewizor kupić.

20 programów nie mają wszystkie trzy multiplesky. W Łomży łatwo dostępne są programy Mux 2 (
TVN • TVN 7 • Polsat • TV 4 • TV Puls • Polsat Sport News • TV 6 • TV Puls 2) nadawane z podbiałostockich Krynek. Przy zastosowaniu dobrej anteny z dogodnego miejsca można też odbierać, oprócz Mux 2 także Mux 3 (
(TVP1 • TVP2 • TVP Info - do czasu uruchomienia MUX 1 na terenie całego kraju) • TVP Kultura • TVP Historia) z Olsztyna. Z okolic bliżej Białegostoku, np. z Wizny, możliwy jest odbiór bodajże wszystkich trzech multipleksów.
A więc tak naprawdę, żeby odbierać wszystko, musimy poczekać na uruchomienie nadawania cyfrowej naziemnej z naszego, lokalnego, nadajnika TV.

abelkaim

dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]

jest ale 13 kanałów 20km od Łomży antena skierowana na Białystok i hula jak trzeba

jak masz 1 program na zwykłej antenie to dekoder dvbt czy tv z mpeg4 to antena na biały i gitara

Darmowa ?
Nieładnie jest okradać własne państwo i nie płacić abonamentu :-)))))

Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)

Żeś ***** dojebał , a państwo to ***** święte jest ? I nikogo nie okrada ? hahaha

Pierre_Dolain ja nie mam zamiaru okradać Państwa, abonament płaci się za posiadanie czynnego telewizora a odbieranie kanałów to jest co innego.

Re: tch38

Nie wprowadzaj w błąd.
Sygnał DVBT nadawany jest wyłącznie w paśmie kanałów 21-60 (w przyszłości również do 69), czyli UHF. Jedynkę z Białego odbieramy na kanale 8 (VHF-3) i antena odbierająca ten program nie ma nic wspólnego z DVBT, której sygnał do Łomży dociera bodajże na kanale 41(UHF). Tylko antena zapewniająca dobry odbiór regionalny TVP Białystok (kanał 39 UHF) pozwoli na skuteczny odbiór któregoś multipleksu DVBT.

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

różne
Sprzedam drewno kominkowe oraz pellet. Brzoza, dąb, grab, olcha i Pellet!
tel. 692092525
usługi
Usługi i szkolenia w zakresie bhp.
tel. 506101109
jtbhp@interia.pl
usługi
Wyroby z drewna do ogrodu, altany, sauny, balie ogrodowe, huśtawki, domy, domki, WC sławojki, budynki gospodarcze, garaże, rzeźba. Zatrudnię do pracy. Morgowniki 20a za Nowogrodem.
tel. 535480220
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org