Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śledztwo w sprawie Dworzańskiego i Piorunka umorzone |
Śledztwo w sprawie Dworzańskiego i Piorunka umorzone...... No proszę widzicie, nie winni i po sprawie a KOWALSKI BY POSZEDŁ W PASIAKI!!!! hmm.... Ja bym ich przede wszystkim wypier..... z tych urzędów darmozjadów ,brak mi na to słów , a co z Brzezinskim i Sroczynskim siedzą już w kryminale?? a jeśli nie siedzą to dlaczego,i następne pytanie kiedy będą siedzieć ?, im tez się upiekło? DOŚĆ przekrętów ?Ja się pytam !- EWA Eva Ali-baba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śledztwo w sprawie Dworzańskiego i Piorunka umorzone |
Tak juz jest na tym poqrwionym swiecie ze po jakichkolwiek przekretach taki pseudo vip z bozej laski ma sie dobrze zawsze i wciaz!
|
|
Od czasu okrągłego stołu obowiązuje zasada - wy nie ruszacie naszych, my nie ruszamy waszych. A ogłupiony naród zasuwa co cztery lata na wybory, aby to wszystko przyklepać.
|
|
magnolia - święte słowa....
|
|
Mój pełnoletni sasiad sprzedał w komisie złote kolczyki swojemu koledze ( bo ten dowodu nie miał..) i jak się później okazało bez zgody mamy... na papierosy im brakowało... czyn nie godny pochwały, nie powiem, ale problemów co nie miara...matka zgłosiła fakt na policję a te zajechali na chate o 6 rano i wyprowadzili go tak jak stał do samochodu i na posterunek... A ZŁODZIEJOWI MECENASOWI p.Pardo Z ŁOMŻY NIE ZAJADĄ I W KAJDANY NIE WEZMĄ A POOKRADAŁ OFIARY WYPADKÓW ( swoich klientów ) NA KILKASET TYSIĘCY ZŁOTYCH. Raz zajechali to żona Sędzia ( a propo nie chciałabym być przez taką Sędzinę sądzona..) podobno ustała na środku i kazała opuścić dom mówiąć : " Wiecie kim ja jestem? Sędzia jestem, jak ja mówię to wszyscy milkną !!! " Tacy bandyci...i mają się dobrze...i w luksusie życie prowadzą i srają na wszystkich...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |