poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śledztwo w sprawie Dworzańskiego i Piorunka umorzone

Śledztwo w sprawie Dworzańskiego i Piorunka umorzone...... No proszę widzicie, nie winni i po sprawie a KOWALSKI BY POSZEDŁ W PASIAKI!!!! hmm....

Ja bym ich przede wszystkim wypier..... z tych urzędów darmozjadów ,brak mi na to słów , a co z Brzezinskim i Sroczynskim siedzą już w kryminale?? a jeśli nie siedzą to dlaczego,i następne pytanie kiedy będą siedzieć ?, im tez się upiekło? DOŚĆ przekrętów ?Ja się pytam !- EWA

Eva Ali-baba

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śledztwo w sprawie Dworzańskiego i Piorunka umorzone

Tak juz jest na tym poqrwionym swiecie ze po
jakichkolwiek przekretach taki pseudo vip z bozej
laski ma sie dobrze zawsze i wciaz!

Od czasu okrągłego stołu obowiązuje zasada - wy nie ruszacie naszych, my nie ruszamy waszych.

A ogłupiony naród zasuwa co cztery lata na wybory, aby to wszystko przyklepać.

magnolia - święte słowa....

Mój pełnoletni sasiad sprzedał w komisie złote kolczyki swojemu koledze ( bo ten dowodu nie miał..) i jak się później okazało bez zgody mamy... na papierosy im brakowało... czyn nie godny pochwały, nie powiem, ale problemów co nie miara...matka zgłosiła fakt na policję a te zajechali na chate o 6 rano i wyprowadzili go tak jak stał do samochodu i na posterunek... A ZŁODZIEJOWI MECENASOWI p.Pardo Z ŁOMŻY NIE ZAJADĄ I W KAJDANY NIE WEZMĄ A POOKRADAŁ OFIARY WYPADKÓW ( swoich klientów ) NA KILKASET TYSIĘCY ZŁOTYCH. Raz zajechali to żona Sędzia ( a propo nie chciałabym być przez taką Sędzinę sądzona..) podobno ustała na środku i kazała opuścić dom mówiąć : " Wiecie kim ja jestem? Sędzia jestem, jak ja mówię to wszyscy milkną !!! " Tacy bandyci...i mają się dobrze...i w luksusie życie prowadzą i srają na wszystkich...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org