wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jakie firmy dostarczają Internet radiowy w Łomży?

Mam pytanie, jakie firmy dostarczają radiówkę w okolicy Starej Łomży i ul. Zdrojowej. Ktoś może wie jak to chodzi?

Temid

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jakie firmy dostarczają Internet radiowy w Łomży?

ja mam radiówkę z kwaiatowej... więc w sumie jest dobrze, tylko do przeglądania stron... jeżeli chcesz coś ściągnąć np. p2p to idzie naprawde ciężko...
no i rano internet śmiga naprawde pięknie... do godz około 15... potem już zaczyna mulić, słabnąć i ledwo co otwierać strony;/

Tyku zgadam się :-)

Netster z Wojska Polskiego.podobno dobrze chodzi,jednak ja nie polecam tej firmy.chcialam zalozyc u nich internet,dobry miesiac mnie zwodzili,jezdzilam ciagle do nich a oni:w nastepnym tygodniu przyjdziemy zalozyc.po miesiacu dostalam sms'a ze moga przyjsc nastepnego dnia ale nie bylam juz zainteresowana...tak oto traktuja potencjalnych klientow.wysylaja smsa po groszu zamiast zadzwonic.dla mnie to brak szacunku...pomijajac juz fakt miesiecznego zwodzenia...

,,tyku" a jaka firma jest na kwiatowej, bo ,,netia" i ,,nestia" nie maja tam zasięgu gdzie mnie interesuje, ponoć jest jakaś na Sikorskiego gdzieś obok targowicy, to niedaleko kwiatowej. jakieś namiary.
A moze jeszcze jakieś inne firmy.

Temid

Temid zapewne to ta firma, bo ona jest obok nie daleko rynku tyle, że trzeba w uliczki skręcić w prawo i to jest Kwiatowa :-P

Co do firmy Netster może i dobrze chodzi, zależy od dnia, ale z płatnościami jest dosłownie "cyrk". Nie przysyłają faktur na czas, ja ostatnio dostałem faktury po 3-ech miesiącach (3 w jednej kopercie) włożone w drzwi i następnego dnia miałem zablokowany internet. Po opłaceniu faktur i zapewnieniu mnie, że internet będzie podłączony jeszcze tego samego dnia, czekałem prawie tydzień. Zadzwoniłem, zapewnili, że zaraz podłączą, czekałem jeszcze jeden dzień.

A Mi tam smiga az milo z firmy Netster a co do faktur do szczescia mi one nie potrzebne przysla na czas czy z opoznieniem rybka. Dostalem ksiazeczke oplat jak podpisywalem umowe i place co miesiac mniej wiecej w terminie i nigdy mi nie odcieli

Jaka firma ma zasięg na os. Łomżyca, chodzi mi o rejony ulic Łukasińskiego , wesołej, strzelców kurpiowskich ? Jezeli macie namiary na jakies firmy byłbym wdzięczny

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Mam radiówkę i szczerze powiem, że zaczęłam się rozglądać za czymś innym. Często tracę połączenie zwłaszcza przy deszczowej pogodzie więc nie wiem co to będzie zimą..I zgadzam z 'tykiem' z rana inetrnet działa w miarę szybko w porywach nawet ok 2mb zaś w godzinach popołudniowych i wieczornych nawet nie można sprawdzić, bo strona wygasa..

Ale w domku jednorodzinnym na os. łomżyca, jezeli jeszcze nie masz tel. stacjonarnego i neostrada nie wchodzi w grę to co pozostaje oprócz radiówki ??? PS. Ma ktos jakies namiary , tel. czy cos ??

paweł1621 jak czekasz z opłaceniem aż przyjdzie faktura to się nie dziwię że CI odcieli. Faktura nie jest potrzebna do zapłaty to tylko jest dowód wpłaty.

Tyle ludzi pisze ze ma radiówke i cieżko podac nazwe firmy i numer telefonu do nich ???

a cięzko użyć opcji szukaj? firmy "radiowe" są 2 które tam działają: netster i technet/techtel (jakoś tak) + dochodzi do tego poza tym orange i era - również bezprzewodowe

http://netster.pl/ " luizfernandez" to dla Ciebie

jakbyś uwaznie czytał byś wiedział jakie są to firmy i strony:

Autor: tyku (---.techtel.pl)
Data: 22-10-07 21:00

Autor: xxxANGELxxx (---.techtel.pl)
Data: 23-10-07 15:09

Autor: paweł1621 (---.lom.netster.pl)
Data: 24-10-07 18:06

Autor: DaroPL (---.lom.netster.pl)
Data: 04-09-08 13:13

Ktora firma jest lepsza ? :D

zależy od szczęścia ;)
jak się dobrze trafi to w netsterze jest fajnie. zero problemów. inni trafiają (może wadliwe routery) na koszmarny net u nich - częste zrywanie połaczeń, awarie.

Autor: Anty4Lomza (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 05-09-08 11:30

zależy od szczęścia ;)
jak się dobrze trafi to w netsterze jest fajnie. zero problemów. inni trafiają (może wadliwe routery) na koszmarny net u nich - częste zrywanie połaczeń, awarie.

a jak teraz działa radiówka z kwiatowej?

Mam internet z kwiatowej, i strony z tego da się przewijać, ale w godzinach szczytu prędkość znacznie spada, nocą i późnym wieczorem jest ok, do 100Kb, nie jest to rewelacja ale chodzi.

Ja mam internet z firmy na kwiatowej i akurat mieszkam w okolicach ulic o jakie sie pytales. Co do predkosci to jest nie zla zalezna od pogody o godzin, fakt ja nic nie sciagam z internetu sluzy mi tylko do przegladania stron i ogladania filmow online i jest w skali 1-10 to oceniam od 5do7 czyli mocny sredniak

a masz może cennik? chodzi mi jaki przesył w jakiej cenie oferują

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org