Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znowu Orange |
Co się znowu dzieje z orange? nie mozna sie nigdzie dodzwonić, tel gubi zasięg, smsy dochodzą z opóźnieniem..... brak słów
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znowu Orange |
a szkoda gadać .... przesilenie a nadajniki słabej jakości ..
|
|
mam to samo, nigdzie sie dodzwonić nie moge od jakiejs 15.
|
|
jest problem z nadajnikiem na ul.prusa i wszystkim proponuje to zglaszac do orange..ja zglosilem i dostalem rabat na abonament w wysokosci 15 % na trzy miesiace i mi powiedzieli ze planuja naprawic ten nadajnik do konca roku ale znajac zycie to sie przeciagnie w terminie na szczescie konczy mi sie umowa na poczatku roku i koniec z ta siecia
|
|
a no wlasnie, mi się umowa juz skonczyla i jestem w trakcie poszukiwania ciekawej oferty, z innej sieci rzecz jasna :)
|
|
Czy też dostaliście informację o włączeniu e-faktury? Niby za moją zgodą, gdzie ja się na nic takiego nie zgadzałam. Odradzam wszystkim tą sieć. Już nie raz mi włączyli jakąś usługę bez mojej zgody.
|
|
Zmieniam operatora nie można normalnie rozmawiać ciągle albo nie ma zasięgu albo po chwili zanika
|
|
juz dawno pusalem ze to najgorsza z mozliwych sieci ale czemu ludzi wybieraja najgorsza chyba tylko ze lubia pomarancze
|
|
mika26 mi też włączyli e-fakturę bez mojej zgody, wysłałam do nich zlecenie anulowania usługi odpisali, że bardzo przepraszają i już e-faktura została wyłączona. Najchętniej zrezygnowałabym z ich usług ale jeszcze trzyma mnie umowa.
|
|
Kama ja dostałam info, aby wysłać smsa o treści REZYGNACJA pod numer 8034 Ja jeszcze nie wysyłałam, bo tel i umowy są na męża, więc chyba on to musi wysłać. Mnie niestety jeszcze długo trzyma umowa, ale też n nich zrezygnuję.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |