poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Znowu Orange

Co się znowu dzieje z orange? nie mozna sie nigdzie dodzwonić, tel gubi zasięg, smsy dochodzą z opóźnieniem..... brak słów

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Znowu Orange

a szkoda gadać .... przesilenie a nadajniki słabej jakości ..

mam to samo, nigdzie sie dodzwonić nie moge od jakiejs 15.

jest problem z nadajnikiem na ul.prusa i wszystkim proponuje to zglaszac do orange..ja zglosilem i dostalem rabat na abonament w wysokosci 15 % na trzy miesiace i mi powiedzieli ze planuja naprawic ten nadajnik do konca roku ale znajac zycie to sie przeciagnie w terminie na szczescie konczy mi sie umowa na poczatku roku i koniec z ta siecia

a no wlasnie, mi się umowa juz skonczyla i jestem w trakcie poszukiwania ciekawej oferty, z innej sieci rzecz jasna :)

Czy też dostaliście informację o włączeniu e-faktury? Niby za moją zgodą, gdzie ja się na nic takiego nie zgadzałam.
Odradzam wszystkim tą sieć. Już nie raz mi włączyli jakąś usługę bez mojej zgody.

Zmieniam operatora nie można normalnie rozmawiać ciągle albo nie ma zasięgu albo po chwili zanika

juz dawno pusalem ze to najgorsza z mozliwych sieci ale czemu ludzi wybieraja najgorsza chyba tylko ze lubia pomarancze

mika26 mi też włączyli e-fakturę bez mojej zgody, wysłałam do nich zlecenie anulowania usługi odpisali, że bardzo przepraszają i już e-faktura została wyłączona. Najchętniej zrezygnowałabym z ich usług ale jeszcze trzyma mnie umowa.

Kama ja dostałam info, aby wysłać smsa o treści REZYGNACJA pod numer 8034
Ja jeszcze nie wysyłałam, bo tel i umowy są na męża, więc chyba on to musi wysłać. Mnie niestety jeszcze długo trzyma umowa, ale też n nich zrezygnuję.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org