Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zarobki Kurpiewski, Mackiewicz |
witam, jak w temacie interesuje mnie wysokość zarobków w w/w firmach na stanowisku kierowcy, może ktoś z Was posiada informacje na ten temat, lub jakieś szczegółowe informacje o pracy u tych Panów ? dziękuję za ewentualne odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zarobki Kurpiewski, Mackiewicz |
PROPONUJĘ ODWIEDZIĆ TE FIRMY I ZAPYTAĆ .
|
|
Do Macka możesz iść wyciągają w sezonie około 3 tyś do ręki, ale i sporo godzin jeżdzą. U Kurpiesia też sporo jeżdzą jak wszędzie, stanowczo go odradzam, za byle gówno dostaniesz opierdol i będzie ci potrącał kasę z wypłaty. Może maks 2 tyś ci da, podejżewam że i pełnej dwójki ci nie da. U Macka zimą będziesz leżał na bazie i minimalną płacę dostaniesz za te praktycznie leżenie.
|
|
U Kurpia nie ma leżenia, jak byś nie miał w danym momencie kursu to będziesz napierdalał z miotłą, szpadlem, czy przy samochodzie grzebał itp
|
|
ja proponuję złożyć CV, jak pracodawca będzie Tobą zainteresowany to umówi się z Tobą na rozmowę kwalifikacyjną, na której przedstawi Ci warunki zatrudnienia. CO TO ZA sposoby żeby pytać na forum ile tam płacą??? Chyba tylko w Łomży takie rzeczy są możliwe. Tu żadne zasady nie obowiązaują? Ja w każdej firmie, w której pracowałam miałam zapis w umowie o zakazie udzielaniania informacji na temat firmy osobom trzecim (m.in. informacji na temat zarobków). nie piszę tego złośliwie, tylko uważam, że takie zachowanie psuje równowagę na rynku pracy, który w Łomży i tak słabo się ma :)
|
|
edi \: U Macka zimą będziesz leżał na bazie i minimalną płacę dostaniesz za te praktycznie leżenie. Teraz jak "Macek" to przeczyta to napewno będziesz leżał :) ale w domu na zasiłku. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
Co wy na to jazda na magnez bez odpoczynku to dopiero jazda po 14-20 godzin
|
|
i co z tego? Jak się na to godzisz to baran niezły jestes.
|
|
dzięki edi# za odpowiedź do MissO. Pytanie o zarobki to naturalna rzecz wynikającą z ludzkiej ciekawości i myślę, że nie tylko w Łomży ludzie bywają ciekawi. Nie rozumiem w czym widzisz to problem... Dzięki za radę odnośnie złożenia CV jednakże nie wiem czy dało się to wywnioskować z pierwszego posta, nie szukam zatrudnienia tam a jedynie pytam o ZAROBKI pozdrawiam :)
|
|
Do Kania on dobrze wie że oni leżą w pokomieszczeniu dla pracownikow przy telewizorze i sporadycznie mają kursy. A wiem bo koleś jeździ już ponad 7 lat i wiem co u kurpia jest, nie jedna osoba chwilowo tam robiła.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |