Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zablokować numer za granicy |
jestem w orange i chce zablokować numer za granicy bo nie chce otrzymywać smsów ani połaczeń ,chodzi o konkretny numer ale nie mam pojęcia jak to zrobić,może ktoś mi pomóc ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zablokować numer za granicy |
Dlaczego pytasz na forum a nie w Orange ? ________ Malachit
|
|
bo może ktoś wie już i podzieli się to informacją
|
|
własnie idz do orange a nie na forum wymyslasz
|
|
w menu telefonu w ustawieniach, blokowanie połączeń, ale to zależy od modelu telefonu. Nie każdy telefon ma taką możliwość.
|
|
a jeżeli ja mam LG to nie wiesz może gdzie to jest ??
|
|
hmm, połączenia, blokowanie połączeń i tam wybierasz ale nie wiem, czy akurat lg ma blokowanie konkretnego numeru. Wiem, że niektóre tel. mają blokowanie połączeń przychodzących z numerów spoza książki. Wtedy numer usuwasz z książki i dochodzą tylko te które masz w książce.
|
|
gwiazdeczak martw sie sama o twoj numer zes taka sprytna ahah , koniec nigdy ale to nigdy
|
|
lomza miales swoja szanse tak jak radio
|
|
hahhahhaah gwiazdeczka ahahhahahah omdlewam ahhaahahah koniec pocaluj sie w pupke
|
|
szczebiotka! ty żyjesz... :D gdzie byłaś tyle czasu? ;D aż się wzruszyłam... ;) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
kup nowa karte za dyche i po problemie
|
|
nie kazdy dostawca pozwala na blokowanie konkretnych sms i jezeli jest to mozliwe to chyba tylko w ustawienijach na portalu dostawcy uslug telefonicznych. nie spotkalem sie jeszcze z telefonem ktory pozwalalby na wybiorcze blokowanie sms. co do blokowania polaczen to duzo telefonow pozbala na ustawienie black list lub sprawdz w kontaktach czy jest mozliwosc aby wybrany kontakt automatycznie przerzucic do poczty glosowej. nie wszystkie telefony maja taka mozliwosc.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |