Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Korki na drogach. |
Jeżdżę trochę po drogach naszego pięknego kraju i mam nieodparte wrażenie, że komuś bardzo zależy byśmy stali w korkach i spalali jak najwięcej paliwa. Coraz częściej projektuje się sygnalizację świetlną nastawioną na korkowanie i wstrzymywanie ruchu na drodze, zapomina się o bezpieczeństwie i ekologii. Oczywiście na luźniejszych odcinkach nieodzowny jest fotoradar i policjant z radarem laserowym w ręku. Czy to można nazwać okradaniem naszych kieszeni, czy dodatkowym podatkiem?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Korki na drogach. |
Zlodzieje i jeszcze raz zlodzieje. Ten rzad nas pozabija. Caly czas podwyzki. W koncu nie bedzie z czego zyc. ...
|
|
juz nima z czego zyc .
|
|
Dokładnie. ostatnio przejechałem całą Polskę i zauważyłem, że sygnalizacje świetlne są montowane w takich miejscach, aby tworzyć korki, paranoja.
|
|
Jeżdżę rowerem i nic podobnego nie zauważyłem. Może czasem, gdy pod wiatr, więcej kiełbasy pochlaniam.
|
|
kiedyś było lepiej... ______________________ www.lomzyniacy.pl
|
|
Dokladnie jasiu. Teraz jeszcze Ci bogatsi ludzie tego nie odczuwaja. Ale za pare lat nie beda mieli za co zyc... ...
|
|
longslaw ma racje 100% !!! :)
|
|
Drogi sa coraz gorsze i bardziej dziurawe. Stale się słyszy o naprawach dróg , ile to kosztuje i co z tego. Robi się te naprawy z kiepskiego materiału i wystarczy, że zacznie padać i zowu droga nadaje się do naprawy. Paranoja.http://postlinknews.com/457news.php ania15
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |