Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile Osób... |
Zastanawia mnie pytanie ile osób jest zalogowanych na tym forum, a ile bierze chociaż czasem udział w wypowiedziach bo sa tacy co loguja sie aby napisać cos głupiego i koniec ! ile osób jest na forum ogółem a ile osób bierze udział ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile Osób... |
Nie wnikaj
|
|
a czemu ?
|
|
A na fiut to tobie wiedzieć. Po za tym twoje wypowiedzi do najmądrzejszych też nie należą.
|
|
masz takie coś na stronie jak stat.pl ten znaczek wszystko ci powie ;-)
|
|
no jest taka strona ale tam nic niepisze
|
|
A bo musisz się zalogować ja na swojej stronie też takie coś mam i wiem kto wchodzi i wychodzi ;-)
|
|
to weź tam załóż drugie konto na te forum !
|
|
ptysiu, są tacy co nie muszą się rejestrować żeby napisać głupoty i potem nie wchodzić. Ty wchodzisz ciągle i piszesz głupoty. ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
I kto to mówi :P -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
"Autor: ptysiu91 (---.lomza.rtb161c.4lan.pl) Data: 31-10-05 09:49 Zastanawia mnie pytanie ile osób jest zalogowanych na tym forum, a ile bierze chociaż czasem udział w wypowiedziach bo sa tacy co loguja sie aby napisać cos głupiego i koniec ! ile osób jest na forum ogółem a ile osób bierze udział ? PTYSIU_BAWEŁNA" Miło, że w końcu napisałeś o sobie, idioto. Pozdrawiam
|
|
Słusznie Mrs: ptysiu91 strzelił sobie samobója, hehehe
|
|
Wlasnie Ptysiu91... jak wiekszosc tu zauwazyla, to jestes glownym trolem na tym forum i wchodzisz tylko zeby pisac glupoty... Co wiecej, tak przy okazji zauwazylem, ze w zwiazku z moim postem o sledziku, polazles na tamto forum i juz zdazyles narobic balaganu... Ptysiu... ja Cie prosze odpusc sobie i nie rob mi qrwa wstydu chociaz na tamtym forum, chociaz podejrzewam, ze tam po prostu dostaniesz bana i nikt sie z Toba nie bedzie cackal tak jak tutaj.
|
|
Ptysiu a co ankiete robisz lochu z wiochy ? ...:::ŁKS-ŁOMŻA:::...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |