Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZAGINĄŁ YORK |
Około 20 minut temu na skateparku zaginął YORK. Jeśli ktoś go widział proszę o kontakt, robi się ciemno i zimną. Dziękuje. Kontakt: 519195569
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZAGINĄŁ YORK |
to się narobiło ..........
|
|
JAK SIE PSA KUPUJE TO SIE GO PILNUJE A NIE KUPUJE SIE YORKA I SWEET FOCIE NA FEJSIKA WRZUCA I LANS NA SKATEPARKU A PILNOWAC NIEMA KOMU. CO CHWILA JAKIS ZAGINIONY PIES NAJPIERW SIE ZASTANOWCIE A POZNIEJ KUPUJCIE !!!!!!!!!
|
|
Daruj sobie takie komentarze jeśli nie wiesz nawet o co chodzi. Najlepiej wrzucić wszystkich do jednego wora.
|
|
i tak siedzisz sobie spokojnie przed kompem zamiast szukać pupila ????
|
|
Jestem pośrednikiem, właścicielka ciągle szuka.
|
|
Autor: eVe-liNKa..17^ napisz tak ... jak nie pomagacie to się nie udzielajcie ...
|
|
|
ja miałam mieszańca yorka z kundlem wyszedł za ogrodzenie i ktoś go sobie przygarnął, oddać nie chce a pisałam,szukałam i prosiłam i nic jak kamień w wodę mam nadzieję że tobie pupila oddadzą
|
|
Jeśli ktokolwiek ma jakieś informacje bardzo proszę o kontakt. Pies ma 2 lata, potrzebuje ćwiczeń, ponieważ miał operacje na tylną łapkę.
|
|
jak wyglada piesek?
|
|
Malutki, siwo-złoty, w trakcie odrastania włosków bo w lato był ścinany. Dłuższy ogonek. Niestety nie miał obroży ponieważ kilka dni temu był kąpany i zapomnieliśmy założyć. Piesek bardzo sympatyczny, uwielbia dzieci. Jeszcze raz bardzo proszę, jeśli ktoś ma jakieś wieści proszę o kontakt. On potrzebuje opieki, jest po operacji i trzeba umieć się nim zajmować. Jeśli nikt go nie przygarnął na pewno błąka się gdzieś w okolicach skateparku.
|
|
Dzięki uczciwości ludzi Kuki się znalazł. Z całego serca dziękujemy.
|
|
dobrze ze piesek wrócił do swojego domu. Duzo piesków się błąka ludzie szukaja a z trudem pozniej odnależć albo inni ludzie przygarniaja chociaz wiedza ze ktos szuka
|
|
to fakt może koś by w końcu oddał mojego psiaka a nie sobie przywłaszczał wiedząc że się zgubił czasami ludzie są wredni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ja tez przy okazji chce dac ogloszenie. ZGINELA SUKA.NIEBIESKA,Z BIALYM PASKIEM PO SRODKU.
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????????????????????????
|
|
MENIA MASZ RACJE!!!!!!!!!!!!!! GDZIE JEST KU*** PINKI??!!
|
|
no gdzie?!!!!! dobre pytanie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |