Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Radio eska |
Jestem mile zaskoczony dzisiejszym wieczorem w esce. W koncu cos konkretnego puszczaja ;] nic sie nie powtarza :) dzisiejszy wieczor w esce, to jest to.! ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Radio eska |
kiedyś było fajnie za czasów radia łomża. -------------------------------------------------------------- www.lomzyniacy.pl
|
|
dokladnie radio lomza jednak bylo lepsze a czemu sie nie utrzymalo bylo tez fajne radio bab a eska lipa to samo wkolo
|
|
Rzygać się chce od słuchania w kółko tych samych kawałków, Prowadzenie całkowicie nieprofesjonalne, jedno z gorszych.
|
|
Wow Radio Łomża,Radio Bab- złote czasy radia.
|
|
68,45FM Radio Łomża cały dzień:-) Doszedłem do konkluzji iż ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji.
|
|
No właśnie, fajne czasy, szkoda, że szuka się czegoś poza Łomżą. Decyzja o przejściu do Plusa, a potem ta eska - fatalne decyzje.
|
|
Odkąd przestały istnieć łomżyńskie radia zacząłem słuchać RMF FM i Złote Przeboje.
|
|
Taaa 68,45 to było TO "Chce się budzić i zasypiać z tobą - Tu Radio Łomża co dzień na nowo" brakuję mi tego :( Obecnie ESKA dla mnie to dno - prezenterzy nędznie próbują naśladować prezenterów z innych rozgłośni no i do tego te w kółko powtarzane piosenki. Obecnie RMF FM co dzień mnie budzi :)
|
|
Też bardzo miło wspominam Radio Łomża. "Pierwsze radio na Łomżyńskiej Ziemi". Fajne poranki, dużo konkursów, dobra muza"piosenki na życzenie" itp. Majówki w Nowogrodzie też były niezłe, Boney M., Stachurski, jeszcze wtedy u progu kariery. Muzyka w odróżnieniu od Eski była nie tylko dla małolatów. Fajni ludzie pracowali wtedy w Radiu Łomża. Tamto radio miało swój klimat.
|
|
Mnie tez sie nie podoba i tesknie za kiedysnym. Ale wczoraj mi sie spodobalo. To tylko raz, i znow wszystko w kolko i w kolko...;/ ...
|
|
Mi eska kojarzy się tylko z nieciekawą muzyką. Dlatego jak jestem w domu słucham zazwyczaj stacji tematycznych, no a w samochodzie RMF FM, radio Wawa.
|
|
Wszystkie te stacje radiowe to gluty i lewatywa dla uszu, skompresowany do granic percepcji muzyczny gniot zapchajdziura. Opamiętajcie się ludzi co wlewacie sobie w uszy. Więcej ambicji i dociekliwości w szukaniu dobrej muzyki ... _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
eska rock proponuje, calkiem ciekawe klimaty
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |