Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znalazłam pierścionek |
W dniu dzisiejszym znalazłam w Kauflandzie pierścionek. Właścicielkę proszę o podanie orientacyjnej godziny zgubienia pierścionka oraz opisu pierścionka (z czego jest zrobiony - srebro, złoto, metal oraz opis wyglądu pierścionka) gdyż nie chciałabym oddać go w jakieś niepowołane ręce, bo dla kogoś ten pierścionek może mieć wartość sentymentalną :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znalazłam pierścionek |
platynowy z pentagramem
|
|
złoty z maleńkim brylantem?
|
|
A co to? koncert życzeń? :D Pierścionek jest akurat dość charakterystyczny, więc zgadywanie nic tu nie da :) Poza tym uszanujcie, że chcę ten pierścionek oddać właścicielce, a nie zatrzymać sobie i nie próbujcie mnie oszukiwać :D
|
|
czy to pierscionek z rozowym oczkiem? h0jowe forum
|
|
akurat zgubiłam delikatny, złoty z maleńkim brylantem, więc o takim napisałam
|
|
Przykro mi, nie jest to pierścionek z różowym oczkiem ani z malutkim brylantem :(
|
|
To jest żółty pierścionek z wielkim szklanym czerwonym oczkiem :) Kupiłem go 15 lat temu w Śniadowie na odpuście więc ma dla mnie wartość bardzo sentymentalną :)
|
|
zielona biedronko nie patrz na glupie komenatrze.Podaj meila albo zglos do bezcennej napewno ktos sie zglosi:) Zycze powodzenia:) Dobrze ze w Lomzy sa jeszcze tacy ludzie jak TY! Pozdrawiam!!!
|
|
na pewno pierścionek nie trafił do Ciebie przypadkowo. musisz bowiem zanieść go teraz do Mordoru...
|
|
franio - właśnie pakuję się na długą drogę do Mordoru :D fireblade - dzięki :)
|
|
powodzenia więc. nie każdy śmiałek miałby tyle odwagi. ;)
|
|
hehehe, niezłe :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |