Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KREMOWY LABRADOR |
1,5 letni labrador czeka na swojego nowego właściciela.Piesek jest bardzo pogodny, przyjacielski, zwłaszcza dla dzieci, z którymi uwielbia się bawić. Ułożony, posłuszny, reaguje na komendy. Foto i więcej informacji mogę podać na maila.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KREMOWY LABRADOR |
A jaka przyczyna decyzji o rozstaniu z pupilem?
|
|
przyczyna? brak odpowiedzialności właściciela. Dzieci też oddajesz w zestawie czy jednak zostawisz?
|
|
Naprawdę to przykre,że ludzie chowają 1,5 roku,czasem 5lat lub trzy a potem pieska oddają...a on nawet nie rozumie dlaczego nie widzi twarzy,które pokochał tylko obcych ludzi...;-(
|
|
dokładnie mała. osobiście nie wyobrażam sobie oddać mojego psiaka po 2,5 roku. widać niektórzy nie mają sumienia.
|
|
piesek został porzucony (nie przeze mnie ) - ja szukam mu właściciela...dla mnie też jest to głupota żeby młodego psa wyrzucić z domu...
|
|
ZDJĘCIE PIESKA http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/405206_459021000798233_1875465560_n.jpg999
|
|
czy piesek znalazł już nowego właściciela?
|
|
Piękności...szkoda,że ktoś mu tak zrobił...a to przypadkiem nie jest piesek na Przyjaźni?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |